Service og borgerkontakt

Fremtidens administration 2020

Årets konference for administrative medarbejdere: Få faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer – og mød fagfæller fra hele landet.

Se detaljer
Gem som favorit

Gratis virtuelt videndelingsforum: Nye udfordringer og nye opgaver i Coronatiden – hvilken betydning har det fået for dig som lægesekretær?

Har du lyst til at dele viden og erfaringer med andre lægesekretærer omkring tiden under Corona? Har du oplevet at blive udfordret? Har du skulle løse dine opgaver på nye måder?

Se detaljer
Gem som favorit

Gratis virtuelt videndelingsforum:Nye udfordringer og nye opgaver i Coronatiden - hvilken betydning har det fået for dig som borgerservicemedarbejder

Har du lyst til at dele viden og erfaringer med andre borgerservicemedarbejdere omkring tiden under Corona? Har du oplevet at blive udfordret? Har du skulle løse dine opgaver på nye måder?

Se detaljer
Gem som favorit

Frivillighed 2020

Socialstyrelsen, CFSA, KL og COK inviterer igen i 2020 til national frivillighedskonference. Hovedformålet at at belyse og drøfte udvikling af frivilligheden, som en vigtig del af velfærdssamfundet.

Se detaljer
Gem som favorit

Styrk kvaliteten af sagsbehandling – og gør jer klar til at borgerne får adgang til egne data (Borgerblikket)!

”Danmark er et af verdens mest digitaliserede samfund. Det har vi meget stor glæde af.

Se detaljer
Gem som favorit

Bliv bedre til at møde borgeren

Mødet med borgeren er sandhedens øjeblik!

Se detaljer
Gem som favorit

E-læring: Engelsk i borgerkontakten kurser

COK har fornøjelsen af, i samarbejde med BLS at tilbyde en særlig mulighed for at booste dine engelskkundskaber via onlineundervisning i marts og april for kun 1199,- kr.ekskl. moms.

Se detaljer
Gem som favorit

Bliv bedre til dansk

Har du udfordringer, når du kommunikerer på dansk?
Vil du gerne blive bedre til at udtrykke dig klart og præcis over for borgere, pårørende og kolleger på dansk?

Se detaljer
Gem som favorit

Engelsk i borgerkontakten - for dig som er ansat i staten

Lær de engelske ord, begreber og fagtermer i kontakten med borgere, og bliv bedre på de statlige arbejdspladser til at yde en god og korrekt betjening, vejledning og service til fremmedsprogede borger

Se detaljer
Gem som favorit

Borgerservice 2020 (Flyttet fra maj pga. corona)

COK og KL inviterer igen til årets vigtigste, nationale konference om kommunal borgerservice. Programmet i år sætter bl.a. fokus på tillid, etik og værdier i forbindelse med offentlig digitalisering.

Se detaljer
Gem som favorit