Kommunikation og planlægning

Engelsk i borgerkontakten - for dig som er ansat i staten

Lær de engelske ord, begreber og fagtermer i kontakten med borgere, og bliv bedre på de statlige arbejdspladser til at yde en god og korrekt betjening, vejledning og service til fremmedsprogede borger

Se detaljer
Gem som favorit

Borgerservice 2020

COK og KL inviterer igen til årets vigtigste, nationale konference om kommunal borgerservice. Programmet i år sætter bl.a. fokus på tillid, etik og værdier i forbindelse med offentlig digitalisering.

Se detaljer
Gem som favorit

Webinar - Servicedesign i kommunen

Servicedesign i kommunen – brug 45 minutter sammen med eksperterne og få inspiration til at udvikle din kommune!

Se detaljer
Gem som favorit

Temadag – gør dig klar til eksamen!

Lad eksamen blive en læringssituationen og oplevelse! Med denne dag vil vi sætte dig i stand til at mestre teknikker og strategier, som kan hjælpe og støtte dig undervejs i din uddannelse.

Se detaljer
Gem som favorit

Temadag om studieteknik

For dig som føler, at det er svært at komme i gang med uddannelse – eller blot er bange for ikke at slå til, når familie, job og studie skal gå op i en travl hverdag!

Se detaljer
Gem som favorit

Hvordan får vi borgerne til at sortere deres affald?

Danmarks næste nationale affaldsplan er på trapperne. Er I og borgerne klar til mere ens sortering og indsamling af affald?

Se detaljer
Gem som favorit

Kursus i forandringskommunikation

Forandringskommunikation kan være en svær disciplin, og som mellemleder bliver du ofte fanget mellem beslutninger ovenfra og den arbejdsvirkelighed dine medarbejdere befinder sig i.

Se detaljer
Gem som favorit

Skriv bedre tekster

Du lærer at skrive kort, klart og korrekt. Du får værktøjer fra kommunikatøren og journalistens værktøjskasse og lærer, hvordan du opbygger din tekst, så den bliver interessant for din målgruppe

Se detaljer
Gem som favorit

Præsentationsteknik - få dine budskaber frem

På kurset kommer vi omkring den grundlæggende præsentationsteknik. Du får tips og tricks til, hvordan du fanger folks opmærksomhed, får dine budskaber igennem og fremstår tillidsvækkende.

Se detaljer
Gem som favorit

LinkedIn for kommunale ledere: Hvordan styrker du din rekruttering og ledelse via LinkedIn?

Vil du lære, hvordan du i praksis bruger LinkedIn som strategisk kommunikationskanal, og hvilke muligheder mediet giver din afdeling og kommune for at rekruttere effektivt?

Se detaljer
Gem som favorit