Fra gatekeeper til playmaker

Tiden løber ikke fra fagligheden – men du skal kunne mere end det.

Som fagprofessionel byggesagsbehandler, kommunal bygherre eller forvalter af kommunale ejendomme er du lige nu en helt central aktør som fremtidens velfærdsinnovatør. Det er dig, der er i forreste række, når erhvervslivet har brug for de nødvendige myndighedsgodkendelser – og når der skal skabes merværdi gennem en mere effektiv bygningsdrift.

Ejendomsområdet er blevet en central aktør og værdiskaber i den lokale velfærdsdebat. Lige nu står du over for en ændring af byggeloven – uden dog at kende det fulde omfang af loven. Sikkert er det, at det kommer til at betyde store ændringer i forvaltningens opgaveportefølje og helt nye samarbejdspartnere. Måske står du også midt i store organisatoriske omlægninger af ejendomsforvaltningen, hvor der er kommet politisk fokus på kvalitet og serviceoptimering. 

COK følger udviklingen og holder dig ajour med aktuelle kurser og uddannelser der kan styrke de kompetencer, du har brug for til at løfte opgaverne i fremtidens teknik- og miljøforvaltning. Som altid med afsæt i din hverdagspraksis, som gør det muligt at implementere kompetencer og viden med det samme. 

Gå på opdagelse i vores aktuelle aktiviteter, hvor vi bringer ny og nyttig viden i spil. Hvis du savner et kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Og er I interesseret i et fælles kompetenceløft på arbejdspladsen, skræddersyr vi også gerne lokale kurser.

Udlejning og forpagtning af kommunale ejendomme

Få styr på reglerne for udlejning og forpagtning af kommunale ejendomme, både de lovregulerede og ulovregulerede regler. Så lærer du også at sikre kommunen mod tab og skuffelser i udlejningssager.

Se detaljer
Gem som favorit

Det bæredygtige udbud i kommunalt byggeri og anlæg

COK og Green Building Council udbyder i et samarbejde endagskurser til dig, der arbejder som kommunal bygherre.

Se detaljer
Gem som favorit

Kommunale lånegarantier og kommunalfuldmagtsreglerne - update

Bliv opdateret på seneste nyt om kommunale lånegarantier

Se detaljer
Gem som favorit

Energiplanlægning - Update

Bliv opdateret på udvikling inden for energiplanlægning.

Se detaljer
Gem som favorit

Inspirationsseminar om bymidteplanlægning i internettets tidsalder

Nethandler og butikscentre presser butikkerne i bymidterne som aldrig før. På dette seminar får du inspiration til, hvordan I kan skabe en god udvikling i store og små bymidter i jeres kommune.

Se detaljer
Gem som favorit

Den bæredygtige sammenhæng mellem anlæg og drift i byggeriet

COK og Green Building Council udbyder i et samarbejde endagskurser til dig, der arbejder som kommunal bygherre.

Se detaljer
Gem som favorit

Klimaløsninger i samspil mellem kommune og forsyning

Nyt kursus om klimatilpasningsprojekter i samspil mellem kommuner, forsyningsselskaber og borgere. Lær hvordan du griber samarbejdet an, hvem der må, skal og kan hvad og hvad der økonomisk betaler sig

Se detaljer
Gem som favorit

Tema-eftermiddag: Skema ABC indhold og forståelse

Savner du indsigt i og overblik over ABC-skemaet til at søge og give støtte efter almenboliglovens §115? Så kom og få det her, hvor vi dykker ned i oplysninger, støttebeløb og økonomi.

Se detaljer
Gem som favorit

Cirkulær Økonomi - processeminar

Processeminar om at lykkedes med den indbyggede tværfaglighed og de mange dagsordner, bundlinjer og interessenter i CØ-projekter og andre komplicerede, tværgående projekter som f.eks. FNs verdensmål.

Se detaljer
Gem som favorit

Temadag: Alment byggeri – nye regler om grundkapital lån, arealer i støttede boliger og opfølgning på effektivisering samt Landsbyggefonden

- opbygning, støttemuligheder og platforme

Se detaljer
Gem som favorit