NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Her finder du Komponents tilbud til kommunalpolitikere, udvalgsformænd og borgmestre. Du finder både klassikere som f.eks. udvalgsformanden og direktøren og helt nye tilbud om aktuelle temaer og relevante værktøjer.

Webinarrække: Data- og analyseforståelse for kommunalpolitikere

Webinarrækken giver viden og inspiration til, hvordan du som kommunalpolitiker kan forstå og anvende data i dit politiske arbejde i fagudvalg og i kommunalbestyrelsen.

Se detaljer
Gem som favorit

Kattegat 2022

Sørg for at de nyvalgte til kommunalbestyrelsen kommer godt fra start. I kan reservere pladser til kattegat 2022. Skriv en mail til lsj@komponent.dk og hør hvor der er plads.

Se detaljer
Gem som favorit

Fælleskommunalt politikerdøgn

Hvordan får du mest mulig politik ud af din tid som politiker? Og hvad er dit handlingsrum lokalt? Få værktøjer og inspiration, så du kan vælge, hvordan du løfter dit hverv som politiker bedst muligt.

Se detaljer
Gem som favorit

Borgmesternetværk 2022-2025

Borgmesternetværket er eksklusivt for de 98 borgmestre. Netværkene tilbyder en kombination af faglige input, videndeling og sparring. Atl sammen på tværs af kommuner og partier og i et fortroligt rum.

Se detaljer
Gem som favorit

Intro for nyvalgte borgmestre, Borgmesterforløb - Borgmester i en kompleks samtid

Borgmesterforløbet er eksklusivt for borgmestre og har fokus på udvikling af det politiske lederskab gennem hele valgperioden. Intro for nyvalgte er din indgang til forløbet som ny borgmester.

Se detaljer
Gem som favorit

Borgmesterforløb - Borgmester i en kompleks samtid

Borgmesterforløbet er eksklusivt for landets 98 borgmestre. Forløbet giver dig som kommunalpolitisk topleder mulighed for at arbejde målrettet med udvikling af dit politiske lederskab i valgperioden.

Se detaljer
Gem som favorit

Politikerforløb for udvalgsmedlemmer

Dette er et nyt tilbud til dig, som ønsker et koncentreret fagligt boost på dit udvalgsområde. Du får ny indsigt og viden om hovedtemaer, ligesom forløbet sætter spot på dit handlingsrum.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 01.08 - 22.12.2022
Lokation Kursussted og dato ikke fastlagt

Kommunalpolitiker og bestyrelsesmedlem i kommunalt ejede selskaber

Bliv klogere på opgave/rolle som medlem af bestyrelsen i et kommunalt ejet selskab, herunder de opmærksomhedspunkter/muligheder, det indebærer for dig, for selskabet og for kommunen som ejer/myndighed

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • August - august 2022
  • September - september 2022
Lokation København, Aarhus

Samtale, sociale medier og shitstorms

Få rådgivning og sparring som kommunalpolitiker i den digitale bogerdialog, i at håndtee medierne, navigere i kriser og skærp din indsats på de sociale medier eller foran kameraet.

Se detaljer
Gem som favorit
Afhold forløbet på din arbejdsplads

Forløb for nye udvalgsformænd

Er du ny udvalgsformand? Kunne du tænke dig at deltage på et forløb om rollen som udvalgsformand med rig mulighed for at erfaringsudveksle med udvalgsformænd fra andre kommuner?

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • April - december 2022
  • April - december 2022
Lokation Jylland, Sjælland