Fremtidens administration 2020

Årets konference for administrative medarbejdere: Få faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer – og mød fagfæller fra hele landet.

Se detaljer
Gem som favorit

Webinar: NSIS – GAP-analyse eller fuld analyse?

Halv times gratis webinar: Få styr på de nye krav til organisationens selvbetjeningsløsninger og bliv klogere på, om du skal gennemføre en fokuseret eller fuld GAP-analyse for at komme i mål.

Se detaljer
Gem som favorit

Social distance på arbejdet - rekvireret forløb

Få hjælp til at opnå større effekt med omlægning af nye vaner og adfærds-forandring gennem indsigt i menneskers adfærd og skab den rette præmis for dit og andres arbejdsfællesskab.

Se detaljer
Gem som favorit

Webinar: Social distance på arbejdet

Gå på arbejde i et gammelkendt adfærdsrum: Hvordan fastholder du nye Corona-vaner i vante omgivelser?

Se detaljer
Gem som favorit

E-læring: It-sikkerhed

Beskyt dig selv og din organisation i en digital tidsalder. Lær at bruge hverdagens IT sikkert og minimer risikoen for cyberangreb.

Se detaljer
Gem som favorit

Teknologiforståelse og brug af digitale platforme for sundhedspersonale

Lær at navigere i de krav, den digitale transformation og teknologi stiller og se mulighederne heri. Modulet har fokus på at skabe en klar vision og et fælles afsæt for Det borgernære sundhedsvæsen.

Se detaljer
Gem som favorit

Borgerservice 2020 (Flyttet fra maj pga. corona)

COK og KL inviterer igen til årets vigtigste, nationale konference om kommunal borgerservice. Programmet i år sætter bl.a. fokus på tillid, etik og værdier i forbindelse med offentlig digitalisering.

Se detaljer
Gem som favorit

Den Offentlige DPO-uddannelse

Understøt den offentlige organisations arbejde implementering af databeskyttelse og informationssikkerhed. Uddannelse for DPO’er og alle der arbejder med GDPR, it og sikkerhed.

Se detaljer
Gem som favorit

NSIS, NemLogin3 og MitID – hvad nu?

Bliv opdateret på NSIS, og hvad vi véd om de nye nationale løsninger. Kurset henvender sig især til tjenesteudbydere, men er relevant for alle organisationer, der ønsker et bedre indblik i NSIS.

Se detaljer
Gem som favorit

Teknologiforståelse og dit fremtidige arbejdsliv

Styrk din teknologiforståelse og få kompetencerne til at tage ejerskab over din organisations digitale udvikling. Vi lader dig eksperimentere med aktuelle og praksisnære digitale teknologier.

Se detaljer
Gem som favorit