E-læring: It-sikkerhed

Beskyt dig selv og din organisation i en digital tidsalder. Lær at bruge hverdagens IT sikkert og minimer risikoen for cyberangreb.

Se detaljer
Gem som favorit

Teknologiforståelse og brug af digitale platforme for sundhedspersonale

Lær at navigere i de krav, den digitale transformation og teknologi stiller og se mulighederne heri. Modulet har fokus på at skabe en klar vision og et fælles afsæt for Det borgernære sundhedsvæsen.

Se detaljer
Gem som favorit

Borgerservice 2020

COK og KL inviterer igen til årets vigtigste, nationale konference om kommunal borgerservice. Programmet i år sætter bl.a. fokus på tillid, etik og værdier i forbindelse med offentlig digitalisering.

Se detaljer
Gem som favorit

Den Offentlige DPO-uddannelse

Understøt den offentlige organisations arbejde implementering af databeskyttelse og informationssikkerhed. Uddannelse for DPO’er og alle der arbejder med GDPR, it og sikkerhed.

Se detaljer
Gem som favorit

NSIS, NemLogin3 og MitID – hvad nu?

Bliv opdateret på NSIS, og hvad vi véd om de nye nationale løsninger. Kurset henvender sig især til tjenesteudbydere, men er relevant for alle organisationer, der ønsker et bedre indblik i NSIS.

Se detaljer
Gem som favorit

Teknologiforståelse og dit fremtidige arbejdsliv

Styrk din teknologiforståelse og få kompetencerne til at tage ejerskab over din organisations digitale udvikling. Vi lader dig eksperimentere med aktuelle og praksisnære digitale teknologier.

Se detaljer
Gem som favorit

Video med mobilen - gør din kommune levende

Her lærer du de bedste tricks og greb, der får videoen udover rampen! Erfaringen kommer fra underviseren mange år i DR og kommuner. Målet er videoer med relevans, nerve og ægthed!

Se detaljer
Gem som favorit

E-læring: Sådan transformerer du din organisation

Udnyt fremtiden og transformér din virksomhed nu. Online læringsforløb på 16 moduler med Tune Hein, ekspert i digital transformation – udbydes i samarbejde i Virtio.

Se detaljer
Gem som favorit

ISO27001/ISO27701 og GDPR for systemejere

Tilegn dig viden om de særlige regler i persondataloven, og opnå synergieffekt mellem systemer, rammer og standarder.

Se detaljer
Gem som favorit

Fremtidens HK'er – Fremtidens digitale administration – digitalisering på din arbejdsplads

Skyd genvej – Har du taget Fremtidens HK'er kan du her opgradere kurset til et kompetencegivende kommunommodul på 10 ECTS-point.

Se detaljer
Gem som favorit