NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Komponent holder skydetelt, og vi har brug for to kommunale AC´ere til at sende skuddene afsted

Er du en af to kommunale AC'ere, som har mod på at bringe sig selv og sin AC-rolle i spil som medvært på et webinar om de love, regler og principper, der danner rammen for konsulentrollen i en kommunal hverdag? Så læs med her.

Den Offentlige AC-konsulentuddannelse rammer det kommunale Danmark i efteråret 2021 og som optakt til uddannelsen kører vi en række webinarer med smagsprøver fra den brede faglige værktøjskasse, som den offentlige AC-konsulentuddannelse giver dig. Første faglige godbid vi serverer, er et webinar om den forvaltningsmæssige kontekst for dit arbejde som AC'er i kommunen.

De akademiske fagligheder i kommunerne spænder vidt, og det er de færreste, der er uddannet jurister eller har indgående kendskab til de kommunale love og regler, som kitter hele det offentlige apparat sammen. Ens for alle er dog, at de arbejder ind i en både synlig og ofte usynlig ramme af love, regler og forvaltningsmæssige principper. 
Vi søger dig, der har en anden faglighed end den strengt juridiske, og som har mod på at dele, hvad du oplever som de blinde pletter og særlige opmærksomhedspunkter for udfyldelse af rollen som konsulent og embedsmand.

Din rolle bliver – i dialog med advokatfuldmægtig og komponentunderviser Jeanette Würtz – at dykke ned i, hvordan man forholder sig til og arbejder ind i baggrundstæppet af regler, skrevne og udskrevne, som betyder så meget for det, vi arbejder med som AC-konsulenter. Skyd på Jeanette med spørgsmål og bidrag på samme tid til, at de andre AC´ere, der deltager på webinaret, bliver klogere på forvaltningslovens, offentlighedslovens og forvaltningsprincippernes betydning for det, vi alle går og laver i hverdagen.

Webinaret, indhold og tidspunkt bliver planlagt endeligt i samarbejde med dig, så du bliver ikke bare smidt ud i fri dressur på dagen.
Som tak for hjælpen modtager du 15% i rabat på deltagelse på Den Offentlige AC-konsulentuddannelse til efteråret.

Den Offentlige AC-konsulentuddannelse

Arbejder du som konsulent eller udviklingsmedarbejder i den kommunale administration kan du formentlig nikke genkendende til flere eller alle af følgende udsagn.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 13.09 - 18.11.2021
Lokation Odense

Har du lyst til at deltage, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os