Målgruppe

Kultur- og erhvervsdirektører, kommunale idrætschefer, chefer inden for kultur, økonomi og jura samt konsulenter inden for kultur, økonomi og jura.

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materiale og forplejning.
Gem som favorit

Kommunerne og de store idrætsevents og kulturprojekter

Temadag om kommunerne og de store idrætsevents og kulturprojekter.

Indhold

Der er vækst i events- og festivalsmarkedet, og hovedparten af landets kommuner er fortrolige med at involvere sig i lokale events, festivals og idrætsbegivenheder. Når det handler om de helt store idrætsevents og kulturprojekter, så bliver det imidlertid mere kompliceret med øget behov for professionalisering og udvidet kendskab til juraen, økonomien, de forskellige risici og faldgruber, mv.

Har du lyst til at få mere viden om kommunernes muligheder for engagere sig i de store kulturprojekter og idrætsevents, så sæt kryds i kalenderen d. 22. oktober 2019, hvor KL og COK afholder temadag om kommunerne og de store kulturprojekter og idrætsevents.

Temadagen viil veksle mellem generelle oplæg og konkrete eksempler, og du kan bl.a. møde Lars Lundov, direktør for Sport Event Danmark, Jørgen Krogh, direktør for by, erhverv og kultur i Herning Kommune og advokat Rikke Søgaard Berth. De har hver især stor erfaring med rådgivning om de store kommunale kulturprojekter og idrætsevents og gennemførelsen af disse.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er