Målgruppe

Kommunale og regionale jurister, som arbejder med offentlig ret.

Samarbejdspartner
KL- Jura og EU
Pris: 7.975 kr.
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Tilmeldingsfrist15.05.2020. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Den kommunale jurist

Få ny viden og inspiration: Tag med på det årlige træf for jurister og mød andre, som arbejder med offentlig ret i kommuner og regioner.

På det årlige træf for kommunale og regionale jurister får du mulighed for at fordybe dig i ny viden, hente ny inspiration og netværke med andre kommunale og regionale jurister.

På konferencen – som afholdes over to dage - vil du høre oplæg fra bl.a. Folketingets Ombudsmand, Social- og Indenrigsministeriet, Ankestyrelsen og Datatilsynet.

Herudover vil der være mulighed for at deltage i workshops, hvor deltagerne gennem debat, spørgsmål og vidensdeling i grupper kan fordybe sig i et konkret, fagligt emne.

Programmet for konferencen er endnu ikke fastlagt, men der vil være generelle oplæg af relevans for alle deltagere samt mulighed for at vælge mellem 3-4 workshops med perspektiver, som er relevante for ens arbejde.

Vi forventer at afholde workshop om emner indenfor bl.a. forvaltningsret, kommunalret, miljøret og socialret.

Undervisere/ Oplægsholdere

Endnu ikke endelig fastlagt, men vi forventer traditionen tro at invitere bl.a. Folketingets Ombudsmand, Social- og Indenrigsministeriet, Ankestyrelsen og Datatilsynet til at oplæg.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er