Kattegat 2018

Kom godt i gang med kommunalpolitik – et intensivt kursus for nyvalgte politikere. Reserver pladser til din kommune nu!

Den 1. januar 2018 tager nye kommunalbestyrelser fat på de næste fire års politiske arbejde.

Traditionen tro udbyder COK de populære Kattegat-kurser, hvor nyvalgte introduceres til opgaven som kommunalpolitiker og de centrale forvaltningsbestemmelser, og får mulighed for at videndele og etablere netværk på tværs af kommuner.  

Kattegat-kurset har i mere end 40 år været en central del af de nyvalgtes introduktion til arbejdet som kommunalpolitiker, og i 2014 deltog 3/4 af alle de nyvalgte på forløbet. 

Se programmet

Vi har udviklet et spændende program, der strækker sig over tre dage med fokus på bl.a. kommunerne anno 2018, den politiske lederopgave, de juridiske rammer og vilkår og samspil med forvaltning og borgere. Klik her for at se og printe programmet.

 

 

 

Kattegat 2018

Kom godt fra start som ny i kommunalbestyrelsen

Se detaljer
Gem som favorit

Flere forløb for kommunalpolitikere

disse sider finder du løbende informationer om COKs øvrige tilbud til kommunalpolitikere i den kommende valgperiode, så også disse kan tænkes sammen med kommunens egne forløb. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage information om nye kurser og aktiviteter. 

Ny folder om Kattegat 2018

Er du nysgerrig på temaer og indhold på Kattegat-forløbene i 2018? Så læs vores folder herunder eller skriv til Marianne, hvis du ønsker et eksemplar tilsendt

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til Kattegat-kurserne eller COKs øvrige forløb for kommunalpolitikere, er du velkommen til at kontakte os!