Job i COK

COK er en arbejdsplads med gode kolleger, højt til loftet og plads til nytænkning. Vi har fokus på faglighed, kvalitet og videndeling. Som medarbejder i COK kan du komme til at sætte dit fingeraftryk på læring og udvikling i den offentlige sektor.

Dygtig konsulent og underviser i proces- og projektledelse

Vil du være med til at udbygge og styrke COKs position som en ledende aktør indenfor proces- og projektledelse i politisk styrede organisationer?

COK oplever i disse år en stigende efterspørgsel indenfor projekt- og procesledelse. Efterspørgslen gælder både selvstændige kursusforløb og elementer i andre fagområders kursusforløb og organisationsudviklingsprocesser.

Derfor søger vi en fagligt stærk og forretningsorienteret konsulent med erfaring inden for primært proces- og projektledelse, som kan varetage udvikling, salg og undervisning på kurser og skræddersyede læringsforløb. Du skal kunne lide at være i spil som formidler og procesleder, og du bliver en del af et fagligt engageret team, som bruger tid på fælles faglig udvikling.

Aarhus eller Herlev | Ansøgningsfrist mandag den 26. november kl. 9 | Læs mere her


Bliv en del af COKs undervisningsnetværk

Ønsker du at supplere dit daglige arbejde med et job som underviser i COK? I COK er vi altid interesserede i at udbygge vores netværk af praktikere, undervisere og eksterne konsulenter i de danske kommuner. Vi lægger vægt på, at du som underviser har en kommunal baggrund, har gode formidlingsevner og har lyst til at undervise vores mange studerende. Lige nu søger vi undervisere til Kommunomuddannelsen og til specifikke fagområder som f.eks. ejendomsbeskatning, vielser, økonomistyring, udbudsret, socialret, familieret og udsatte børn og unge.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen som underviser på Kommunomuddannelsen, kan du kontakte
Chefkonsulent Martin Nielsen T: 8779 6379 eller mn@cok.dk for undervisning på Sjælland.
Chefkonsulent Lene Mikkelsen T: 8779 6317 eller E: lmb@cok.dk for undervisning i Jylland og på Fyn.