Job i COK

COK er en arbejdsplads med gode kolleger, højt til loftet og plads til nytænkning. Vi har fokus på faglighed, kvalitet og videndeling. Som medarbejder i COK kan du komme til at sætte dit fingeraftryk på læring og udvikling i den offentlige sektor.

Chefkonsulent til sundhedsområdet i kommunerne

Vil du være med til at styrke organisatorisk transformation på social- og sundhedsområdet gennem lærings- og kompetenceudviklingsforløb for ledere og medarbejdere? COK ønsker at medvirke til at understøtte det nære sundhedsvæsen og søger derfor en fagligt stærk og forretningsorienteret chefkonsulent med solid erfaring inden for det kommunale sundhedsvæsen, som kan stå i spidsen for udvikling og salg af kurser, efteruddannelsestilbud og skræddersyede læringsforløb inden for udvikling, organisatorisk implementering og omstilling i kommunerne.

Aarhus eller Herlev | Ansøgningsfrist 2. marts 2018 | Læs mere her


Bliv en del af COKs undervisningsnetværk

Ønsker du at supplere dit daglige arbejde med et job som underviser i COK? I COK er vi altid interesserede i at udbygge vores netværk af praktikere, undervisere og eksterne konsulenter i de danske kommuner. Vi lægger vægt på, at du som underviser har en kommunal baggrund, har gode formidlingsevner og har lyst til at undervise vores mange studerende. Lige nu søger vi undervisere til Kommunomuddannelsen og til specifikke fagområder som fx ejendomsbeskatning, vielser, økonomistyring, udbudsret, socialret, familieret og udsatte børn og unge.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen som underviser på Kommunomuddannelsen, kan du kontakte
Chefkonsulent Martin Nielsen T: 8779 6379 eller mn@cok.dk for undervisning på Sjælland.
Chefkonsulent Lene Mikkelsen T: 8779 6317 eller E: lmb@cok.dk for undervisning i Jylland og på Fyn.