Inspiration: Uddannelsespakker

COKs moduler på Kommunomuddannelsen koster 12.500 kr., og du har mulighed for at søge om tilskud til op til to valgmoduler pr. år. Hvis du er ansat i regionen, kan du også søge om tilskud til de obligatoriske moduler på Sundhedskommunomuddannelsen.   Hvilken retning skal du vælge? Vi har sammensat nogle uddannelsespakker, som kan give dig inspiration til din kompetenceudvikling. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning om sammensætning af din uddannelsespakke.   

Forvaltning i kommuner og regioner - privatret i kommunal optik

Er du ny i den kommunale og regionale verden? Så kan den nogle gange være en udfordring. Med denne modulpakke får du viden og indsigt, så du kan agere i og forstå de politiske, juridiske og økonomiske rammer, du arbejder inden for - og forstå din egen rolle som myndighedsperson. 

Uddannelsespakken består af: 

  • Forvaltning
  • Forvaltningsret

Få styr på både projekt og samarbejde

Med denne modulpakke bliver du skarp på udvikling, etablering og styring af projekter, og samtidig får du viden om konflikters form og indhold, så du kan handle reflekteret og konstruktivt i kommunikations- og konfliktsituationer, f.eks. i dit projektarbejde. 

Uddannelsespakken består af: 

  • Konflikthåndtering
  • Projektstyring

Social i teori og praksis

Arbejder du inden for det sociale område, og ønsker du en større faglig viden, så er denne pakke ideel til dig. Samtidig er modulpakken et godt skridt på vej til at kvalificere dig til optagelse på Diplomuddannelsen i socialformidling. Det kræver dog, at du har en fuld Kommunomuddannelse, så du skal også tage de tre obligatoriske moduler og afslutte med et afgangsprojekt. 

Uddannelsespakken består af: 

  • Social teori
  • Social praksis

Den økonomiske specialist 

Er det økonomi og regnskab, der fylder din arbejdsdag, så er denne modulpakke udviklet til dig. Her lærer du bl.a. hvilke metoder og værktøjer, der kan anvendes til planlægning, budgetlægning, regnskab og økonomirapportering. 

Uddannelsespakken består af: 

  • Budget og regnskab
  • Centrale økonomifunktioner

 

Du bestemmer selv! 

Du kan også vælge din helt egen kombination af valgmoduler, som styrker din profil og giver dig nye kompetencer. Eller du kan vælge at søge et enkelt valgmodul og afgangsprojektet, hvis du vil færdiggøre din Kommunomuddannelse på akademiniveau.

Vores team af studievejledere er altid klar til at vejlede dig om fag, tilrettelæggelse, eksamen og ansøgning. Du kan finde din lokale studievejleder her >>