Innovationsdagen 2019​​

Logo

D. 5 september, FÆNGSLET, Horsens 

Center for Offentlig Innovation (COI) og COK byder velkommen til Innovationsdagen - en dag, der skal sprede og fejre det gode innovationsarbejde, der sker i den offentlige sektor.

Hver eneste dag sker der masser af innovation i det offentlige Danmark til gavn for både borgerne, medarbejderne og samfundet. De fleste innovationer bliver skabt i samarbejde med andre aktører, endnu flere har medarbejderne i en nøglerolle, og de nye løsninger skaber værdi bl.a. i form af højere kvalitet, større effektivitet og bedre borgerinddragelse.

Det skal fejres! Derfor er COI og COK gået sammen om Innovationsdagen 2019, hvor du som deltager kan møde eksperter og praktikere fra ind- og udland, få nyeste viden om offentlig innovation og konkret inspiration til arbejdet med innovation i din organisation.  Innovationsdagen bryder med de vante konferenceformer. Flere detaljer om programmet offentliggøres løbende. 

På dagen uddeles to nye nationale innovationspriser til de bedste eksempler på offentlig innovation, der er implementeret og giver værdi. Priserne er nationale og fremhæver det gode innovationsarbejde, der sker på tværs af hele den offentlige sektor. ’NYT SAMMEN BEDRE’-prisen uddeles af en stærkt sammensat jury, og som deltager kan du være med til at bestemme hvem Hverdagsinnovationspriserne skal gå til. Læs mere om de to nye nationale innovationspriser og hvordan du kan indstille en innovation >>

Tid og sted
Innovationsdagen afholdes den 5.september i Fængslet i Horsens

Målgruppe
Innovationsdagen er åben for alle, men retter sig særligt mod ledere og medarbejdere i kommuner, regioner eller statslige arbejdspladser, der vil være med til at fejre, dele og genbruge de mange gode offentlige innovationer. 

Pris
1200 kr. ekskl. moms