Innovationsdagen 2019​​

Få ny viden og inspiration om offentlig innovation og helt konkrete ideer til hverdagsinnovation, du kan tage med hjem og implementere med det samme. Vi ses til innovationsdagen den 5. september!

Fængslet i Horsens | 5. september 2019 | 1.200 kr. | Se programmet | Tilmeld dig her 

Center for Offentlig Innovation (COI) og COK byder velkommen til Innovationsdagen - en dag, hvor vi sammen fejrer og spreder det gode innovationsarbejde, der sker i den offentlige sektor. 

Og der er nok at fejre, for der er masser af innovationsaktivitet i hele landet og på tværs af kommuner, regioner og staten. Løsninger, som overrasker ved deres værdi, deres enkelthed og deres nyskabelse. Løsninger, som gør, at vi i morgen løser de offentlige opgaver bedre og mere effektivt, end vi gjorde i går. 


På innovationsdagen får du mulighed for at udforske offentlig innovation på nærmeste hold. Du vil opleve debatter, der stiller skarpt på samarbejder om offentlig innovation, et panel af toneangivende aktører, inspirationsoplæg fra offentlige ledere og medarbejdere, hvis innovation er indstillet til NYT SAMMEN BEDRE-prisen og hverdagsinnovationsprisen, og du er naturligvis med, når juryen kårer vinderne. 

Du får helt konkrete eksempler på hverdagsinnovation – små ideer, som forbedrer hverdagen – som du kan tage med hjem, fintune til din egen organisation og implementere til gavn for medarbejdere, borgere og brugere. Du får COI´s innovationshåndbog NYT SAMMEN BEDRE med hjem, som giver gode råd, værktøjer, eksempler på og viden om innovative samarbejder i den offentlige sektor.

Du kan desuden også høste viden og inspiration i to faglige oplæg med innovationsekspert Christian Bason og spredningsforsker Kjell Arne Røvik (NO): 

Christian Bason er innovationsekspert og har en fortid som chef for regeringens innovationsteam og medlem af EU-kommissionens ekspertgruppe om offentlig innovation. I dag er han direktør i Dansk Design Center og medlem af regeringens Udfordringspanel om offentlig fornyelse og digitalisering. 

På konferencen giver han sit bud på, hvor offentlig innovation er henne nu, og hvorfor vi aldrig må stoppe med at innovere i den offentlige sektor. Han løfter også sløret for, hvad det kræver af offentlige medarbejdere og ledere at levere innovative løsninger, som forbedrer samfundet. 

Kjell Arne Røvik (NO) er professor ved Tromsø Universitet og er en af Europas førende forskere i spredning af viden, ledelse og innovation.

På konferencen fortæller han, hvordan gode ideer kan rejse fra organisation til organisation, hvis man blot hjælper dem lidt på vej. Han anbefaler tyveri, kopiering og efterligning som stærke værktøjer til at sprede innovation, og han giver tips til, hvordan du kan stjæle ideer fra konferencen, implementere dem hjemme og være med til at sprede god innovation. 

Og endelig får du mulighed for at give din stemme til kende: Hvilken af de mange gode hverdagsinnovationer, du er stødt på i løbet af dagen, fortjener særlig anerkendelse. Hvem vinder hverdagsinnovationsprisen?

Tid og sted
Innovationsdagen afholdes den 5.september i Fængslet i Horsens. Der er rullende start fra kl. 9.15, og vi siger tak for nu og på gensyn kl. 16.00

Målgruppe
Innovationsdagen er åben for alle, men retter sig særligt mod ledere og medarbejdere i kommuner, regioner eller statslige arbejdspladser, der vil være med til at fejre, dele og genbruge de mange gode offentlige innovationer. 

Pris
1.200 kr. ekskl. moms.

 

Logo