HR jura

KL og COK er kommunernes egne organisationer, og vi følger udviklingen i kommunal lovgivning tæt. På vores kurser får du derfor altid den sidste nye viden om personalejura, offentlig ret, kommunalret og databeskyttelse – med konkrete cases, øvelser og eksempler, du kan genkende fra din egen hverdag.

Med årets kursuskatalog fra KL Jura og EU kan vi igen i 2019 præsentere et bredt og aktuelt kursusprogram for ledere og medarbejdere, som har brug for nyeste viden om juraen på det kommunale område. 

 

Husk – du kan hente alle vores forløb hjem i egen organisation som et fælles forløb, hvor f.eks. alle kommunens decentrale ledere opnår ny fælles viden og kompetencer og styrker det interne samarbejde. Klik på forløb tilpasset arbejdspladsen på det enkelte kursus eller kontakt os for at høre mere om mulighederne. 

Personalejura
Her finder du kurser og temadage, der understøtter dig på det personalejuridiske område, hvad enten det er løn- og personaleregler, håndtering af sygefravær og svære samtaler eller tillidsrepræsentantret. Du finder også kurser om personaleforhold på de decentrale områder, f.eks. på skoler og i institutioner.

Se alle kurser her >>

Kommunaljura
Her finder du kurser og temadage, der sætter fokus på de overordnede juridiske rammer for kommunernes virke, samt forløb, der tager fat om mere specialiserede problemstillinger omkring f.eks. udbudsret, erstatningsansvar og institutioners retlige forhold.

Se alle kurser her >>

Jura for decentrale ledere
Flere kurser er relevante for de mange decentrale ledere, der har brug for opdateret viden om personalejuridiske forhold. Det gælder blandt andet vores kurser om grundlæggende personalejura, håndtering af sygefravær samt forhandlingskurset. 

Se alle kurser her >>

Vil du vide mere?