HR jura

KL og COK er kommunernes egne organisationer, og vi følger udviklingen i kommunal lovgivning tæt. Hos os får du derfor altid den sidste nye viden om kommunaljura, personalejura og EU-lovgivningens påvirkning i kommunerne – med helt konkrete cases, øvelser og eksempler, du kan genkende fra din kommunale hverdag. 

Vi har igen i 2018 udviklet et bredt og aktuelt kursusprogram for ledere og medarbejdere, der har brug for nyeste viden om lovgivning og jura i kommunerne. Læs kataloget herunder eller find alle aktuelle forløb på kursuslisterne. 

 

Klik her for at downloade kataloget I Klik her for at få kataloget tilsendt 

Husk – du kan hente alle vores forløb hjem i egen organisation som et fælles forløb, hvor f.eks. alle kommunens decentrale ledere opnår ny fælles viden og kompetencer og styrker det interne samarbejde. Klik på forløb tilpasset arbejdspladsen på det enkelte kursus eller kontakt os for at høre mere om mulighederne. 

Personalejura
Her finder du kurser og temadage, der understøtter dig på det personalejuridiske område, hvad enten det er løn- og personaleregler, håndtering af sygefravær og svære samtaler eller tillidsrepræsentantret. Du finder også kurser om personaleforhold på de decentrale områder, f.eks. på skoler og i institutioner.

Se alle kurser her >>

Kommunaljura
Her finder du kurser og temadage, der sætter fokus på de overordnede juridiske rammer for kommunernes virke, samt forløb, der tager fat om mere specialiserede problemstillinger omkring f.eks. udbudsret, erstatningsansvar og institutioners retlige forhold.

Se alle kurser her >>

EU-ret
EU-ret påvirker det kommunale på mange områder. Her finder du kurser, der sætter fokus på EU og EU-ret i en dansk kommunal kontekst.

Se alle kurser her >>

Jura for decentrale ledere

Flere kurser er relevante for de mange decentrale ledere, der har brug for opdateret viden om personalejuridiske forhold. Det gælder blandt andet vores kurser om grundlæggende personalejura, håndtering af sygefravær samt forhandlingskurset. 

Se alle kurser her >>

Vil du vide mere?