Overblik over aktuelle kurser på hjælpemiddelområdet

Hjælpemiddelkurserne i COK er efterhånden omfattende. Det er også et område, som fortsat fylder meget i de kommunale kompensations- og rehabiliteringsopgaver, og nu er der muligvis (igen) ændringer på vej i serviceloven. Men indtil da tilbyder vi lige et overblik over en række attraktive kurser for dig, der beskæftiger dig med myndighedsopgaver inden for servicelovens §§ 112, 113, 114 og 116. Alle kurserne varer to dage og giver også god mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med kollegaer fra andre kommuner.

Det overordnede formål med kurserne er at skærpe og styrke overvejelser og afgørelser i tråd med den gældende lovgivning og praksis på området. Og du er velkommen til at dele dette, hvis du kender nogen, der kunne være interesserede.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er

Bevilling af hjælpemidler SEL §§ 112 og 113 (kropsbårne/personlige hjælpemidler) - erfarne

Kurset har til formål at give dig mulighed for at arbejde i dybden med de juridiske finesser på hjælpemiddelområdet og udvider dit kendskab til reglerne i andre sektorer, der kan bevilge hjælpemidler.

Se detaljer
Gem som favorit

Støtte til køb af bil - Servicelovens § 114

Hvornår er man berettiget til en bil eller en særlig indretning af bil som følge af sit handicap? Dette spørgsmål stiller mange borgere og sagsbehandlere sig selv.

Se detaljer
Gem som favorit

Sagsbehandling af genbrugshjælpemidler og forbrugsgoder (§§112 og 113) – Erfarne

Med særligt fokus på Serviceloven anno 2018, herunder § 113a og § 113b, betydningen for arbejdet med Servicelovens §§ 112 og 113, helhedsorienteret sagsbehandling og den rehabiliterende indsats.

Se detaljer
Gem som favorit

Bevilling af hjælpemidler SEL §§ 112 og 113 (kropsbårne/personlige hjælpemidler) Let øvede

Kurset har til formål at give dig den juridiske opdatering på dine praktiske erfaringer og styrke din sagsbehandling på hjælpemiddelområdet.

Se detaljer
Gem som favorit

Sagsbehandling af genbrugshjælpemidler og forbrugsgoder – nye og let øvede

Med særligt fokus på den helhedsorienterede sagsbehandling, samt den nye Servicelovs betydning for arbejdet med Servicelovens §§ 112 og 113.

Se detaljer
Gem som favorit