COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Helhedsorienterede beskæftigelsesindsatser i udsatte boligområder

Indhold

Den nye parallelssamfundslovgivning kalder mange steder på en styrket tværfaglig beskæftigelsesindsats i de udsatte boligområder.

Beskæftigelsesudfordringer hos beboere i de udsatte boligområder er ofte komplekse, hvor mange parallelle problemer og dilemmaer kræver, at forskellige faglige områder i kommuner og boligorganisationer samarbejder.

Center for Boligsocial Udvikling (CFBU) og Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) afholder temadag om den helhedsorienterede beskæftigelsesindsats i udsatte boligområder. Vi sætter spot på ny viden om, hvad der virker, og viser konkrete eksempler på helhedsorienterede og områdefokuserede beskæftigelsesindsatser.

Dagen giver også metodiske greb og redskaber til, hvordan kommuner og boligorganisationer kan arbejde med at opbygge en højere grad af samarbejdskapacitet i den helhedsorienterede beskæftigelsesindsats i udsatte boligområder.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer på temadagen!

Målgruppe

Målgruppen for dagen er personer, der arbejder med borgere i udsatte boligområder – eller måske skal til det. F.eks. ledere og medarbejdere fra jobcentre, sundhedsafdelinger, socialforvaltninger, kultur/fritidsforvaltninger, boligsociale ledere, medarbejdere og koordinatorer i kommuner og boligorganisationer.

Forløb tilpasset arbejdspladsen
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er