Målgruppe

HR-chefer og personalekonsulenter

Samarbejdspartner
Norrbom Vinding
Kursusdatoer
  • Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart
    10.09.2020 kl. 09:00 - kl. 16:00
Datoer
Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart
10.09.2020 kl. 09:00 - kl. 16:00
Pris: 3.450 kr.
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Tilmeldingsfrist10.08.2020. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Handicapdiskrimination

En grundlæggende indføring i handicapdiskrimination og de særlige regler i forskelsbehandlingsloven

  • Afgrænsning af handicap over for sygdom
  • Praktisk håndtering af langvarigt sygemeldte medarbejdere
  • Hvad ligger der i begrebet ”hensigtsmæssige foranstaltninger” i forhold til medarbejdere med handicap?
  • Hvad med medarbejderes børn og andre familiemedlemmer – er medarbejderen beskyttet, hvis disse er handicappede?
  • Hvis medarbejderen er handicappet, og du står med en afskedigelsessag – hvad er så den rigtige og fornuftige måde at gribe dette an på?
Undervisere/ Oplægsholdere

Advokat Ditte Damsgaard fra Norrbom Vinding

Program

Se programmet for forløbet nedenfor
Dag 1
  • 08:30
    Morgenkaffe
  • 09:00
    Velkomst og præsentation
    v/ Ditte Damsgaard, advokat hos Norrbom Vinding
  • 09:15
    Afgrænsning af handicapbegrebet
  • 10:45
    Arbejdsgivers forpligtelse til at iværksætte hensigtsmæssige foranstaltninger
  • 12:00
    Frokost
  • 13:00
    Medarbejdere med handicappede børn
  • 13:30
    Den praktiske håndtering af syge medarbejdere
  • 14:15
    Pause
  • 14:30
    Den praktiske håndtering af syge medarbejdere - fortsat
  • 15:00
    Driftmæssigt begrundede afskedigelser
  • 15:30
    Godgørelse på diskriminationsområdet
  • 16:00
    Tak for i dag

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er