NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Gratis webinar om borgerinddragelse

Oplever I, at borgerne konstant stiller sig på bagbenene og modsætter sig enhver forandring i byen? Er I trætte af kun at se Tordenskjolds soldater til borgermøderne?

Eller kunne I godt tænke jer et bedre udbytte af inddragelsen samt nogle processer, der engagerer deltagerne mere?

Dette webinar er for dig, der gerne vil have inspiration til, hvordan du kan lykkes bedre med borgerinddragelse på blandt andet plan-, klima- og byudviklingsområdet i en kommunen.

På webinaret bliver du præsenteret for fire af hjørnestenene i bedre borgerinddragelse:

  • Hvordan sikrer vi sammenhæng mellem strategi og praksis i borgerinddragelsesprocesserne?
  • Hvordan trænger vi igennem til borgerne og understøtter deres engagement?
  • Hvordan sikrer vi nogle mere konstruktive processer?
  • Hvordan sikrer vi et ordentligt udbytte af inddragelsen?

Til webinaret deler underviser Lise Holm-Rasmussen, der er byplanlægger og stifter af konsulentvirksomheden handleRUM, ud af sine erfaringer, tips og værktøjer til, hvordan kommuner kan få succes med deres borgerinddragelse.

Undervisere/ Oplægsholdere

Lise Holm-Rasmussen har en baggrund som byplanlægger fra Roskilde Universitet. Hun har tidligere arbejdet med borgerinddragelse i Københavns Kommune, hvor hun har stået for at udvikle, planlægge og facilitere borgermøder samt andre inddragelsesprocesser på miljø- og planområdet. Derudover har hun stået for "Projekt Borgerinddragelse" med det formål at engagere flere borgere i byudviklingen.

I dag er Lise konsulent i sin virksomhed handleRUM, som er specialiseret i at hjælpe kommuner og andre organisationer med at lykkes med deres borgerinddragelse. I den forbindelse underviser Lise i borgerinddragelse med særligt fokus på, hvordan den enkelte medarbejder kan omsætte viden til handling hjemme i organisationen. Lises undervisning er kendetegnet ved et højt engagement og tager altid afsæt i praksisnære værktøjer.

Målgruppe

Du er typisk projektleder, konsulent eller byplanlægger og arbejder med høringer på plan-, teknik- og miljøområdet, byudviklingsprojekter eller tværgående borgerinddragelse i en kommune.

Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag