Pop-op mødet er gratis men kræver tilmelding.
Gem som favorit

Gratis pop-op møde: Sådan får du mest muligt ud af digital læring

Virtio og COK er gået sammen om at inspirere dig som studerende, leder eller fx HR-medarbejder til arbejdet med få mest ud af digital læring. Både for dig og din organisation.

Langt de fleste kommuner og regioner har udfordringer med at prioritere kurser og uddannelser for de ansatte, når dagligdagen samtidig byder på et øget fokus på effektivitet og færre hænder til mange opgaver. Løsningen er ofte, at kompetenceudvikling ender som ’nice to have’ i stedet for ’need to have’ i en travl hverdag. Men læring foregår i dag på langt flere forskellige måder end sidste gang, du deltog på et kursus. I stigende grad afvikles flere forløb digitalt – fx som videobaserede kurser.

På dette Pop-Op møde præsenterer vi dig for de seneste muligheder inden for videobaserede kurser og giver dig konkrete tips til, hvordan skaber de bedste forudsætninger for digital læring.

På Pop-Up-mødet kommer vi omkring følgende temaer:

  • Hvilke kurser kan man konkret tage hos COK – i samarbejde med Virtio?
  • Hvordan skaber man de bedste forudsætninger for at lære af videobaserede kurser?
  • Hvordan kan man bedst understøtte fx en medarbejders læring, når den foregår digitalt?
  • Hvordan kan man skabe transfer, og dermed overførsel af læring fra kurserne til ens daglige arbejde?

Formålet med dette Pop-Op-møde er derfor at inspirere og motivere dig til at komme i gang med at bruge digital læring – enten som enkeltstående og fleksibel kompetenceudvikling eller som supplement til kurser eller uddannelse, som du allerede er i gang med.

Undervisere/ Oplægsholdere

Du møder Frederik Lindhardt fra Virtio, som står bag videobaserede kurser, og Martin Nielsen fra COK, som står bag mange af forvaltningskurserne i COK.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er