NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Gør det rigtige rigtigt - vores 12 populære online viden aktiviteter

Kom med Komponent Online hvor vi sætter fokus på de vigtige kommunale basiskompetencer, der er det nødvendige fundament for alle kommunalt ansatte.

Når du er ansat i en kommune, har du indgået en kontrakt med ’folket’, og det kræver god forvaltning og myndighed af leve op til den opgave.

Så hvad enten du sidder med miljø-, sundheds- eller ydelsessager eller en helt anden type sager, så skal du behandle sagerne korrekt og lovligt.
Det gælder hvad enten du er administrativ medarbejder, leder eller fx akademiker i kommunen.
Og det gælder både i forhold til den enkelte borger eller virksomhed og i forhold til din administrative og politiske ledelse.

Derfor skal du have et godt kendskab til de krav, som jura, lovgivningen og forvaltning stiller til dig i arbejdet.

Kom og få konkret viden og inspiration omkring forvaltning og myndighed, og drik din virtuelle kaffe sammen med andre som sætter en ære i god forvaltning og myndighed!

Med udgangspunkt i de forvaltningretslige forhold, grundlæggende datasikkerhed og konkrete principper med særligt fokus på notatpligt, journalisering og behandling af personfølsomme data, så får du her hele vores perlerække af 1 times online-sessioner.

Når vi er færdige så står du endnu stærkere i din forståelse af opgaven, kan være sparringspartner for din ledelse og kollegaer, og ikke mindst forstå rammerne for dit arbejdsliv.

Indhold

Du kan tilmelde dig den samlede pakke af 12 online webinarer til en samlet pris på kr. 2495,- (spar kr. 493,-)

Du deltager i følgende online viden aktiviteter henover:

Sådan deltager du: Når du har tilmeldt dig (enten til hele pakken af 12 webinarer eller enkeltstående webinarer), får du et par dage før tilsendt et link, som fører dig til selve webinaret.
Forinden har du desuden modtaget en mail med et link, hvor du kan teste, om din computer er klar til at deltage. Bemærk at der kommer et Zoom link pr. webinar.
Vi anvender programmet Zoom til at afvikle vores webinar.

Vi glæder os til at se dig til vores webinarer.

Målgruppe

Komponents 12 Online viden aktiviteter er for dig, der er interesseret i forvaltning og myndighed, eller som bare gerne vil forstå hvorfor lovgivningen er afgørende for en høj tillid til det offentlige Danmark.

Du som har brug for ny overordnet viden og inspiration til, hvordan du bliver endnu bedre i dit daglige arbejde. og du vil gerne møde andre i samme situation som dig selv.

Du kan tilmelde dig den samlede pakke af 12 online webinarer til en samlet pris på kr. 2495,- (spar kr. 493,-)

Eller du kan vælge at deltage på de enkelte aktiviteter til kr. 249,- pr. aktivitet ved at tilmelde dig online under de respektive aktiviteter.

Du finder oplysninger om den enkelte aktivitet med datoer, tidspunkter og link til online tilmelding i kursusteksten til højre.

Kursusdatoer
  • De 12 Aktiviteter afholdes online kl. 14-15.00 Se i teksten for kursusdatoer,

    Du kan tilmelde dig den samlede pakke af 12 online webinarer til en samlet pris på kr. 2495,- (spar kr. 493,-)
Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Datoer
De 12 Aktiviteter afholdes online kl. 14-15.00 Se i teksten for kursusdatoer,

Du kan tilmelde dig den samlede pakke af 12 online webinarer til en samlet pris på kr. 2495,- (spar kr. 493,-)
Prisen er ekskl. moms. Faktura sendes ud ca. 1 uge før første aktivitet starter. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende, efter tilmeldingsfristens udløb.
Tilmeldingsfrist25.11.2021. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag