NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Fremtidens administration 2021

Vil du styrke din administrative faglighed og få ny inspiration? Så tag med på årets konference for administrative medarbejdere. Her får du dybe faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer, du kan bruge i din hverdag som administrativ medarbejder i kommuner og regioner. 

Konferencen afholdes d. 8. december i Odense

Som administrativ medarbejder i en kommune eller i en region har du en væsentlig rolle i forhold til at få tingene til at glide i vores samfund. Du er en af årsagerne til, at vi i dag har en velfungerende og effektiv offentlig forvaltning, der bygger på tillid og en høj kernefaglighed. 

På Fremtidens administration 2021 sætter vi netop fokus på din faglighed som administrativ medarbejder. Her får du faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer, du kan bruge i din hverdag som administrativ medarbejder i kommuner, regioner og stat. Vi har sammensat et spændende program af inspirerende oplæg og vedkommende sessioner, der giver dig stof til eftertanke og nye input til dit arbejde.

Det er nemlig afgørende, at vi fortsat udvikler administration som faglighed. For selv om vi har en god offentlig sektor er der stadigvæk behov for at tænke nyt, skabe bedre sammenhæng mellem forvaltningsområder, øge brugen af digitale løsninger m.m. Det kræver nye kompetencer, nye fagligheder og nye samarbejdsformer.

På Fremtidens administration sætter vi sammen fokus på relevante temaer og spørgsmål inden for administration, forvaltning og myndighed - og selv hvis du ikke får alle svar, garanterer vi, at du får noget at tænke over.

Ses vi i Odense den 8. december?

Har du deltaget på kommunomuddannelserne får du 25 % i rabat. 
Hvis I deltager mere end fem fra samme arbejdsplads - så kontakt os for et skræddersyet pristilbud. 

Kom og vær med til at hylde den kommunale administrations udøvere og stift bekendtskab med de nyeste tendenser og trends!
 
Vi GLÆDER os til at se dig ...når #enmillionkompetencer mødes!

Pris:
Normalpris: 2.200 kr. ekskl. moms.

Vi giver 25 % i rabat, hvis du er tidligere eller nuværende studerende på Kommunomuddannelsen.
Rabatpris: 1650 kr. ekskl. moms.