COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Fremtidens administration 2020

Vil du styrke din administrative faglighed og få ny inspiration? Så tag med på årets konference for administrative medarbejdere. Her får du dybe faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer, du kan bruge i din hverdag som administrativ medarbejder i kommuner og regioner. 

Fremtidens Administration er digital!
Konferencen afholdes som et virtuelt event d. 3. december

Dagen kommer til at byde på faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer, du kan bruge i din hverdag som administrativ medarbejder i både kommuner, regioner og i staten.

Som administrativ medarbejder i en kommune eller i en region har du en afgørende rolle i at få tingene til at glide i vores samfund. Men din indsats og faglighed bliver ofte overset, når der skal ske forandringer. Når politikere, topchefer og konsulenter digitaliserer, sparer og effektiviserer, glemmer de i mange tilfælde at indtænke den reelle betydning af det administrative arbejde. 
Men den kommunale og regionale administration er noget ganske særligt – og har afgørende betydning for effektiv drift og udvikling. 

På årets konference sætter vi fokus på nogle spørgsmål, som er relevante for dig som administrativ medarbejder – og selv hvis du ikke får alle svar, garanterer vi at du får noget at tænke over:

  • Hvad sker der med værdierne og retssikkerheden når det offentlige digitaliserer?
  • Hvordan skaber vi en kommunal sektor, hvor tillid og tryghed er grundlæggende for borgerne?
  • Hvad har det omfattende hjemmearbejde pga. COVID-19 betydet? Og hvordan skal vi indrette vores fremtidige arbejdsliv?  

Du får desuden mulighed for at vælge mellem fire forskellige sessioner, der sætter spot på centrale elementer i dit arbejde som administrativ medarbejder. 
Dagen runder vi af med Lars AP, stifter af Fucking Flink, der giver os input til, hvordan vi bliver bedre til at være fucking flinke og få det bedste ud af hinanden.

Ses vi online den 3. december?

Fremtidens Administration er i år 100 % digital og afholdes på den 3. december 2020 kl. 9.00-15.00 og koster 990 kr. ekskl. moms pr. deltager.

Har du deltaget på Kommunomuddannelserne får du 25 % rabat. 
Hvis I deltager mere end fem fra samme arbejdsplads - så kontakt os for et skræddersyet pristilbud. 

Kom og vær med til at hylde den kommunale administrations udøvere, lær mere om tendenser og nye trends!
 
Vi GLÆDER os til at se dig online!

Giv hele administrationen adgang for 12.000 kr.

Har I behov for et fælles afsæt for diskussion? Eller et fagligt indspark i en hverdag, som handler lidt for meget om Corona? Kommuner og regioner kan købe adgang til 100 medarbejdere for kun 12.000 kr. – svarende til 120 kr. pr. medarbejder. 

Kontakt os for at købe en kommuneadgang >>