NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Fremtidens administration 2021 ... når #enmillionkompetencer mødes

Vil du styrke din administrative faglighed og få ny inspiration? Så tag med på årets konference for administrative medarbejdere. Her får du dybe faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer, du kan bruge i din hverdag som administrativ medarbejder i kommuner og regioner. 

Konferencen afholdes d. 8. december i Odense

Dagen kommer til at byde på faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer, du kan bruge i din hverdag som administrativ medarbejder i både kommuner, regioner og i staten.

Som administrativ medarbejder i en kommune eller i en region har du en afgørende rolle i at få tingene til at glide i vores samfund. Som administrativ medarbejder skal du anerkendes for, at vi i dag har en velfungerende og effektiv offentlig forvaltning, der bygger på høj tillid, en høj kernefaglighed, den gode borgerdialog. 

Det er et godt fundament at udvikle Fremtidens Administration i det kommunale og regionale Danmark. For selv om vi har en god offentlig sektor - er der stadigvæk behov for at tænke nyt – bedre sammenhæng mellem forvaltningsområder, øget brug af digitale løsninger, afbureaukratisering m.m. Det kræver nye kompetencer, nye fagligheder og nye samarbejdsformer.

På Fremtidens Administration sætter vi fokus på relevante temaer og spørgsmål indenfor administration, forvaltning og myndighed - og selv hvis du ikke får alle svar, garanterer vi, at du får noget at tænke over.

Ses vi i Odense den 8. december?

Har du deltaget på Kommunomuddannelserne får du 25 % rabat. 
Hvis I deltager mere end fem fra samme arbejdsplads - så kontakt os for et skræddersyet pristilbud. 

Kom og vær med til at hylde den kommunale administrations udøvere, lær mere om tendenser og nye trends!
 
Vi GLÆDER os til at se dig!