Fremtidens administration

Konference d. 9. december i Odense

Vil du styrke din administrative faglighed og møde fagfæller fra hele landet? Så tag med på årets konference for administrative medarbejdere: Fremtidens Administration 2019. Her får du dybe faglige indspark, ny viden og konkrete værktøjer, du kan bruge i din hverdag som administrativ medarbejder i kommuner og regioner. 

Som administrativ medarbejder i en kommune eller i en region, har du en afgørende rolle i at få tingene til at glide i vores samfund. Men din indsats og faglighed bliver ofte overset, når der skal ske forandringer. Når politikere, topchefer og konsulenter digitaliserer, sparer og effektiviserer, glemmer de i mange tilfælde at indtænke den reelle betydning af det administrative arbejde. Måske skyldes det uvidenhed om det administrative arbejde i kommunerne og i regionerne. Måske er mange simpelthen ikke klar over, hvad de går glip af ved at lade hånt om den kommunale og regionale administration. Men det er noget ganske særligt – og har afgørende betydning for effektiv drift og udvikling.  

Derfor holder vi en konference, der sætter fokus på den administrative faglighed og giver dig inspiration.

Det får du: 

•    Vi starter dagen med Mads Samsing, næstformand i HK og Pernille Bischoff, borgerrådgiver, der sætter ord og nye perspektiver på kernefagligheden i offentlig administration.

•    Helle Zinner, lektor fra CBS, går os klogere på det professionelle skøn når forvaltningen bliver digital og din kollega bliver en robot. 

•    Pelle Guldborg er adfærdsforsker og en af Danmarks førende eksperter i nudging. I sit oplæg stiller han skarpt på adfærd på arbejdspladsen: Hvordan undgår man forstyrrelser på storrumskontoret? Hvordan planlægger man et møde? Og hvordan kan vi håndtere den endeløse strøm af e-mails effektivt? Det er alle spørgsmål som nudge-teori har nogle nye og interessante bud på - og som forhåbentlig rummer nogle indsigter, du konkret kan bruge i dit arbejdsliv.

Desuden kan du vælge at vælge mellem en række spændende og praksisnære sessioner som blandet omhandler:

•    Fremtidens digitale kompetencer
•    Servicedesign
•    Fremtidens administration
•    Arbejdsgangsanalyser
•    Administration og digitalisering 

Se programmet her

 

Ses vi i Odense den 9. december?

Fremtidens Administration afholdes på Odeon i Odense mandag den 9. december 2019 kl. 9.30-16.00 og koster 2.200 kr. pr. deltager.

Har du deltaget på Kommunomuddannelsen får du 25% rabat – du sparer 550 kr. og betaler kun 1.650 kr.! 

Kom og vær med til at hylde den kommunale administrations udøvere, lær mere om tendenser og nye trends – og mød andre fagfæller!
 
Vi GLÆDER os til at se dig!