NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Fremtidens digitale kompetencer i den offentlige sektor

Test dig selv og dine medarbejdere med det gratis online værktøj, få skræddersyet Jeres eget, og se, hvilke digitale kompetencer, I skal fokusere på i transformationsprocessen

Indhold

Kompetencer til et digitalt arbejdsliv er de kompetencer, som er forbundet med

  • at kunne agere meningsfuldt og effektivt i forhold til anvendelsen af digitale løsninger og platforme
  • at kunne forholde sig konstruktivt, kritisk og kreativt til de digitale teknologier og deres muligheder og
  • at kunne forme, berige og udvikle opgaveløsningen ved hjælp af digital teknologi

Med det gratis digitale værktøj ”Fremtidens digitale kompetencer” kan du identificere de generiske kompetencer, som vil have betydning for dig som fremtidens medarbejder i en i stigende grad digitaliseret hverdag. Der fokuseres bl.a. på anvendelse af data og informationssikkerhed, forståelse for teknologier, udvikling- og implementering og på kommunikations- og formidlingsevner.

Ikke alle medarbejdere skal nødvendigvis have alle kompetencer, derfor må det være op til en konkret vurdering, hvilke kompetencer der er relevant for netop de opgaver du står overfor.

Komponent understøtter fremtidens digitale kompetencer i organisationen
I et forløb med Komponent har du nu muligheden for at skræddersy et digitalt kompetencehjul til netop den målgruppe du gerne vil fokusere på. Du kan derfor vælge at få komponent på en workshop og efterfølgende modtage et specifikt og målrettet kompetencehjul til din afdeling eller organisation.

Derudover har Komponent en række udviklede specifikke forløb, bl.a. Digital transformation og teknologiforståelse, Digital projektledelse og Ledelse af velfærdsteknologiske udviklingsprocesser, som alle indeholder en række af de kompetencer der stilles krav om i fremtiden.

Du vil her have mulighed for at sammensætte og skræddersy netop dit digitale fokus og indhold til din organisations behov og ønsker.

Læs mere og prøv det på:
Fremtidens digitale kompetencer

Øverst i menuen under filer og links - kan du via linket se et billede af, hvordan kompetencehjulet ser ud..

Målgruppe

Medarbejdere i administration og velfærdsområder.

Forløb tilpasset arbejdspladsen
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag