NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Folkeskolen - den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling

Programmet er lavet i samarbejde med HK Kommunal og med inspiration fra bl.a. Landsforeningen af skolesekretærer.

Grib bolden, og styrk dine muligheder som skolesekretær.

Som skolesekretær har du en afgørende rolle i at få tingene til at glide på vores skoler – men din indsats og faglighed bliver ofte overset, når der skal ske forandringer. Når politikere, topchefer og konsulenter digitaliserer, sparer og effektiviserer, glemmer de i mange tilfælde at indtænke den reelle betydning af det administrative arbejde – også på skolen. Måske skyldes det uvidenhed om det administrative arbejde på skolerne. Måske er mange simpelthen ikke klar over, hvad de går glip af ved at lade hånt om skolesekretærernes betydning for dagligdagen på skolen. Men arbejdet er noget ganske særligt – og har afgørende betydning for effektiv drift og udvikling. I 2021 handler det om, at skolesekretærerne skal turde gribe både nye og gamle bolde – til gavn for skolen og skolens forældre og børn.

For 43. gang inviterer vi til 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet. Fælles for alle er, at de har den danske folkeskole som stedet, hvor de tilbringer mange af deres vågne timer, og hvor børnenes glade smil og forældres samarbejde er omdrejningspunkt.

Temaerne i programmet er udvalgt, udviklet og skåret til af vores mange dialoger med skolesekretærer fra hele landet, HK Kommunal, Landsforeningen af skolesekretærer og ikke mindst tidligere deltagernes feedback til os i Komponent.
Måske kender du allerede kurset – eller kender kollegaer, som var afsted sidste år; eller for mange år siden. Selvom Komponent afvikler kurset år efter år – så er der her i et det nye årti endnu mere brug for ny og aktuel viden, inspiration og værktøjer til at tage med hjem til det daglige arbejde. Derfor har vi endnu engang skabt det bedste program, som også sætter fokus på viden, inspiration og ikke mindst erfaringsudveksling blandt dine kollegaer fra hele Danmark.

Så brug 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet - og få også et godt grin og tanker i omgivelser hvor der er højt til loftet.

Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på pri

Deltagelsesgaranti

Vær med online, hvis COVID-19 hindrer fysisk fremmøde. Læs mere her

Målgruppe

Administrative medarbejdere i folkeskoler og fra forvaltningen med kontakt til skolerne.

Kursusdatoer
  • HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart
    Folkeskolen - den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling
    20.09.2022 kl. 11:00 - 22.09.2022 kl. 13:00
Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Datoer
HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart
Folkeskolen - den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling
20.09.2022 kl. 11:00 - 22.09.2022 kl. 13:00
Pris: 7.995 kr.
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning samt overnatning i enkeltværelse. Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på prisen.
Opnå rabat ved tilmelding af flere deltagere fra samme kommune (på samme hold): OBS! Rabatter kan ikke kombineres Få 10 % rabat på tilmelding af deltager nummer 2, 20 % rabat på tilmelding af deltager nummer 3 og 30 % rabat på tilmelding af deltager nummer 4. Rabatordningen er lavet da vi har erfaring med at viden forankres kraftigere i organisationen, hvis der deltager flere fra samme kommune på samme hold. Vi vil dog gerne have dynamikken af forskelligheden mellem kommuner, så derfor gælder rabatten max 4 personer. Rabatten fordeles ligeligt på deltagere fra samme kommune, hvor der er forskellig ean-nr. Faktura sendes, når tilmeldingsfristen udløber..
Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Tilmeldingsfrist20.08.2022. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag