COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Folkeskolen - den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling

Udbydes med sparring fra Landsforeningen for skolesekretærer.

Grib bolden, og styrk dine muligheder som skolesekretær.

Som skolesekretær har du en afgørende rolle i at få tingene til at glide på vores skoler – men din indsats og faglighed bliver ofte overset, når der skal ske forandringer. Når politikere, topchefer og konsulenter digitaliserer, sparer og effektiviserer, glemmer de i mange tilfælde at indtænke den reelle betydning af det administrative arbejde – også på skolen. Måske skyldes det uvidenhed om det administrative arbejde på skolerne. Måske er mange simpelthen ikke klar over, hvad de går glip af ved at lade hånt om skolesekretærernes betydning for dagligdagen på skolen. Men arbejdet er noget ganske særligt – og har afgørende betydning for effektiv drift og udvikling. I 2020 handler det om, at skolesekretærerne skal turde gribe både nye og gamle bolde – til gavn for skolen og skolens forældre og børn.

For 43. gang inviterer vi til 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet. Fælles for alle er, at de har den danske folkeskole som stedet, hvor de tilbringer mange af deres vågne timer, og hvor børnenes glade smil og forældres samarbejde er omdrejningspunkt.

Temaerne i programmet er udvalgt, udviklet og skåret til af vores mange dialoger med skolesekretærer fra hele landet, Landsforeningen af skolesekretærer og ikke mindst tidligere deltagernes feedback til os i COK.
Måske kender du allerede kurset – eller kender kollegaer, som var afsted sidste år; eller for mange år siden. Selvom COK afvikler kurset år efter år – så er der her i et det nye årti endnu mere brug for ny og aktuel viden, inspiration og værktøjer til at tage med hjem til det daglige arbejde. Derfor har vi endnu engang skabt det bedste program, som også sætter fokus på viden, inspiration og ikke mindst erfaringsudveksling blandt dine kollegaer fra hele Danmark.

Så brug 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet - og få også et godt grin og tanker i omgivelser hvor der er højt til loftet.

Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på prisen.

Målgruppe

Administrative medarbejdere i folkeskoler og fra forvaltningen med kontakt til skolerne.

Kursusdatoer
  • HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart
    13.09.2021 kl. 12:00 - 15.09.2021 kl. 13:00
Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Datoer
HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart
13.09.2021 kl. 12:00 - 15.09.2021 kl. 13:00
Pris: 7.995 kr.
Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning samt overnatning i enkeltværelse med eget bad og toilet. Hvis du er nuværende eller tidligere Kommunomstuderende, så får du 10% rabat på prisen. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingsen er bindende efter fristens udløb.
Tilmeldingsfrist03.08.2021. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Program

Dag 1
  • 12:00
    Programmet er under udvikling

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er