Målgruppe

Administrative medarbejdere i folkeskoler og fra forvaltningen med kontakt til skolerne.

Kursusdatoer
  • Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa
    14.09.2020 kl. 12:00 - 16.09.2020 kl. 12:00
Datoer
Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa
14.09.2020 kl. 12:00 - 16.09.2020 kl. 12:00
Pris: 7.995 kr.
Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning samt overnatning i enkeltværelse med eget bad og toilet. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingsen er bindende efter fristens udløb.
Tilmeldingsfrist05.08.2020. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Folkeskolen - den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling

Udbydes med sparring fra Landsforeningen for skolesekretærer.

Din mulighed for intensiv kompetenceudvikling.
En redesignet klassiker – som bare bliver bedre og bedre.
Styrk dine kompetencer inden for administration i folkeskolen!

For 42. gang inviterer vi til 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet. Fælles for alle er, at de har den danske folkeskole som stedet, hvor de tilbringer mange af deres vågne timer, og hvor børnenes glade smil og forældres samarbejde er omdrejningspunkt.

Måske kender du allerede kurset – eller kender kollegaer, som var afsted sidste år; eller for mange år siden. Selvom COK afvikler kurset år efter år – så er der her i 2019 endnu mere brug for ny og aktuel viden, inspiration og værktøjer til at tage med hjem til det daglige arbejde. Derfor har vi endnu engang skabt det bedste program, som også sætter fokus på viden, inspiration og ikke mindst erfaringsudveksling blandt dine kollegaer fra hele Danmark.

Temaerne i programmet er udvalgt, udviklet og skåret til af vores mange dialoger med skolesekretærer fra hele landet, Landsforeningen af skolesekretærer og ikke mindst tidligere deltageres feedback til os i COK.

Folkeskole i mediernes konstante søgelys, ny lovgivning, skoler – og ikke mindst SFO’er der bliver lagt sammen, centrale opgaver som er blevet decentrale, nye tendenser indenfor (uformel) ledelse, økonomistyring og et stigende krav om digitalisering kalder på nytænkning, omstilling og nye roller i folkeskolen – også for skolens administrative medarbejder.

Men hvordan ruster du dig – fortsat - til de mange nye opgaver i dagligdagen som administrativ medarbejder på – og omkring – skolen? Hvordan bliver du klædt på til at gå tilbage til din egen skole eller forvaltning, og fortælle om udviklingen indenfor folkeskolen?

Brug 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet - og få også et godt grin og tanker i omgivelser hvor der er højt til loftet.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er