NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Fagligt årsmøde for administrative medarbejdere på dagtilbudsområdet

Styrk faglighed, netværk og personlig udvikling sammen med dine kolleger fra hele landet og få fornyet inspiration til dit arbejde som administrativ medarbejder på dagtilbudsområdet.

Over to dage får du fornyet inspiration til dit arbejde som administrativ medarbejder på dagtilbudsområdet - gennem erfaringsudveksling, ny viden og inspirerende oplæg.

Programmet byder bl.a. på både ny faglig viden, træning af kommunikative og skriftlige færdigheder, indblik i økonomistyringen, fif og værktøjer til at gøre det økonomiske overblik enkelt og letforståeligt, vi dykker ned i området om personalepolitik og personalejura, ny ferielov og meget mere - med tilbagevendende erfaringsudveksling og mulighed for at lære af hinanden.

Igen i år afholdes kurset på Frederik VI’s Hotel i nærheden af Odense – et dejligt konferencecenter midt i landet med dejlig natur og rolige omgivelser.

Vi glæder os til at se dig.

Målgruppe

Administrative medarbejdere på dagtilbudsområdet.

Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning samt overnatning i enkeltværelse med eget bad og toilet. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingsen er bindende efter fristens udløb.rt.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag