NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Fælles inspirationsdag for TR og ledere

Forløbet er blevet udsat pga Corvid 19, vi udmelder en ny dato, så snart det bliver muligt.

Kom til fælles inspirationsdag for TR og deres ledere i Aarhus Kommune. Inspirationsdagen er del af et større udviklingsforløb målrettet TR, der har fokus på tre udvalgte indsatsområder, som det har stor betydning for Aarhus Kommune at lykkes med; Sundhedsfremme, Digitalisering og Forandringsprocesser. På dagen stilles der både skarpt på udviklingen i disse temaer og ikke mindst TR’s rolle, muligheder og dilemmaer forbundet med at understøtte dem.

Forløbet er finansieret af de lokale AKUT-midler, og deltagelse er derfor gratis for tillidsrepræsentanter i Aarhus Kommune. Ledere kan i følgeskab med TR deltage mod egenbetaling. TR opfordres til at tage deres leder med til fællesdagen. Repræsentanter fra Aarhus Kommunes Fælles MED Udvalg: Mette Fuglsig Schjødt (FOA), Mette Hvid Johannesen (AC), Jesper Skorstengaard (ÅLF), og Lone Skov Hansen (3F) har deltaget i planlægning af forløbet.

Der vil også være mulighed for at høre mere om de kompetenceudviklingsdage, du kan tilmelde dig i enten Sundhedsfremme, Digitalisering eller Forandringsprocesser. Inspirationsdagen afrundes med et spændende oplæg af Kjeld Fredens, Hjerneforsker, læge og foredragsholder – der vil perspektivere de tre indsatsområder med et blik for hjernens veje og udveje.

Læs mere om de forskellige spor

Sundhedsfremme
Digitalisering
Forandringsprocesser

Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Pris: 0 kr.
Såfremt du er leder er prisen kr. 300,- ekskl. moms
Tilmeldingsfrist31.12.2021. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag