COVID 19
Du kan trygt deltage på kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Derfor skal du vælge COK

Skal din afdeling eller din organisation i gang med implementering af nye værktøjer, nye strategier og nye arbejdsmetoder? Står I overfor et større reformudrulningsprojekt, eller har I behov for nye vinkler og metoder til at løfte kerneopgaven i kommuner og regioner? 
  • Som kommunernes egen virksomhed har COK det største kendskab til den kommunale organisation og dens rammebetingelser
  • COK har det største udbud af kommunalt rettede kurser og uddannelser, der sikrer progression i din og organisationens læring
  • Sammen med COK har du mulighed for at tilrettelægge formelt kompetencegivende organisatoriske læringsforløb på akademi- og diplomniveau
  • 70 dygtige medarbejdere og mere end 1.200 tilknyttede undervisere og konsulenter med erfaring fra kommuner og regioner sikrer, at undervisning og altid er praksisnær og med udgangspunkt i kommunernes rammebetingelser. 
  • COK er ejet af KL og dermed det naturlige valg, når kommunen skal udrulle og implementere de reformer, der i disse år har indflydelse på den fortsatte drift og udvikling af kommunestyret. 
  • I COK er vi specialister i at facilitere samskabelsesprocesser i den offentlige sektor. Vi har oprettet Danmarks første akademi for samskabelse og integrerer teoretisk og praktisk viden om samskabelse i kompetenceudvikling og læringsaktiviteter. 

Kontakt os

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan COK kan understøtte kompetenceudvikling i din kommune.