NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Deltagelsesgaranti

Du kan trygt tilmelde dig et kursus hos Komponent. Vi har en deltagelsesgaranti*, som giver dig sikkerhed for, at du kan deltage online i det kursus, du har tilmeldt dig, selvom du er smittet med COVID-19 eller skal i isolation.

Når du deltager online i en af vores fysiske kursusaktiviteter, vil undervisningen så vidt muligt blive tilpasset, så du får et optimalt udbytte via skærm, selv om du ikke kan deltage på helt samme måde i aktiviteterne i undervisningslokalet. Deltagergebyret vil være det samme som ved fysisk deltagelse.

Hvis du har spørgsmål til deltagelsesgarantien, er du velkommen til at kontakte den, der er kontaktperson på det konkrete kursus.

*Hvad dækker deltagelsesgarantien?

Deltagelsesgarantien gælder i udgangspunktet for alle Komponents kurser, som er tilrettelagt med fysisk fremmøde. Der er dog enkelte undtagelser, hvor kursets indhold eller form gør, at det ikke er muligt at deltage online på et fysisk kursus.
Det fremgår i beskrivelsen af de enkelte kurser her på hjemmesiden, om de er omfattet af deltagelsesgarantien.
Vi tilbyder ikke fysisk deltagelse på webinarer, online-kurser og andre aktiviteter, som er tilrettelagt til udelukkende at være online. Deltagelsesgarantien omfatter heller ikke kurser, som ikke kan gennemføres på grund af for få tilmeldinger.