Dagtilbud

I Danmark tilbringer langt de fleste børn dagligt tid i vuggestuer, dagplejer og børnehaver. Dagtilbud af høj kvalitet kan derfor også gøre en væsentlig positiv forskel for børnenes udvikling, læring og trivsel– i et tæt samspil med forældre.

Hvis det skal lykkes for dagtilbudsledelsen at skabe rammerne for styrket læring, udvikling og trivsel for børn - og medarbejdere – kræver det en ledelse og et samlet dagtilbudsvæsen, der arbejder sammen som et professionelt læringsfællesskab.

I COK arbejder vi derfor med en helhedsorienteret tilgang til kvaliteten i det enkelte dagtilbud. Det vil sige, at vi bidrager til at skabe sammenhæng mellem strategiske mål og den lokale pædagogiske praksis – fra politiske udspil via forvaltning og ud i dagtilbuddene. Vi understøtter implementeringen af en styrket pædagogisk læreplan og Regeringens udspil (2017), bl.a. i ’Partnerskab om udvikling af kvalitet i dagtilbud’. Og vi samarbejder med forvaltninger og ledelser om målrettet udvikling af læringsmiljøer til gavn for børnenes udvikling, læring og trivsel.

På siderne her kan du læse mere om COKs aktiviteter på dagtilbudsområdet. Du kan bl.a. læse om Partnerskab om udvikling af kvalitet i dagtilbud og om vores lederuddannelse på diplomniveau for ledere af dagtilbud. Du kan se vores åbne kurser her, eller klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du seneste nyt om aktiviteter direkte i din indbakke.