NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Chef i teknik og miljø 2021 - ONLINE

COK og KTC byder velkommen til Chef i Teknik og Miljø 2021

KTC's logo

 

 

Konferencen afholdes den 23.03.2021 som en virtuel konference.
Corona sætter endnu engang en stopper for, at vores traditionsrige konference kan afholdes i vante rammer og med mulighed for netværk og fagligt og socialt samvær.
Derfor afholder vi årets konference virtuelt og håber at mange af jer vil være med på dagen. 

På årets konferencen stiller vi skarpt på fremtidens udfordringer med afsæt i  de tre organisatoriske bundlinjer; økonomi, social kapital og bæredygtig udvikling. 
For ledelse i Teknik og Miljø er kommet i centrum af velfærdsudviklingen og vil fremadrettet spille en helt afgørende rolle, hvis Danmark skal lykkes med en grøn omstilling. Vi skal realisere de kommende klimamål, initiere cirkulær økonomi i indkøb, udbud og tilsyn, styrke biodiversiteten, udvikle nye løsninger til smart infrastruktur og være skarpe på strategisk resilient byudvikling. 


Som leder sætter du det hold som, sammen med dig, skal omsætte din visionsledelse til værdiskabende kerneydelser til borgere og samfund. Det hold der skal koble og se mulighederne mellem faglighed, økonomi, teknologi og relationelt samspil. 
Sammen skal I helhedstænke og skabe mening i en kultur præget af decentralisering og tillid, hvor I konstant udfordrer jer selv på metoder og antagelser. 

Chef i Teknik og Miljø byder dig og dine kolleger velkommen til fremtiden. 
Vi håber I vil benytte lejligheden til at deltage med den samlede ledergruppe og udvalgte nøglemedarbejdere - så dagens oplæg kan danne bases for efterfølgende diskussioner i organisationen.
Derfor giver vi i år en særlig rabat til de kommuner, der tilmelder flere medarbejdere. Læs mere her