COVID 19
Du kan trygt deltage på kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Tilbud til kommunale regnskabsmedarbejdere

Bliver dine regnskabsopgaver mere og mere komplicerede? Og oplever du, at du har behov for ny viden, så du bedre kan løse dine opgaver? På COKs regnskabskurser får du ny viden og kompetencer, så du bliver specialist inden for budgetopfølgning og controlling, årsregnskab og -rapport, beregning af takster og priser eller tilskudsadministration og -regnskaber.

COKs regnskabskurser

Som regnskabsmedarbejder har du ofte brug for en meget specialiseret viden om enkelte områder inden for kommunalt regnskab for at kunne imødekomme de krav, der stilles, til den daglige opgaveløsning.  Derfor har vi i samarbejde med Deloitte udviklet COKs regnskabskurser. Vælg netop de kursusdage, som giver dig ny viden og kompetencer om de områder inden for kommunernes regnskabspraksis, som du arbejder med til dagligt. COKs regnskabskurser indeholder i 2020 følgende:

Hver kursusdag koster 3.300 kr. ekskl. moms, hvilket dækker undervisning, materialer og forplejning. Hvis I er tre deltagere, der tilmelder jer samme kursusdag, tilbydes en pakkepris på 8.900 kr. ekskl. moms.

Kursusdagene gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

På dagene vil der være oplæg, dialog, og mindre cases fra den kommunale praksis på området.  

Kursusdagene finder sted i COKs lokaler. Klik på de enkelte kursusdage i ovenstående oversigt og læs mere om tilmelding, tid og sted. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på COKs regnskabskurser!