Tilbud til de kommunale regnskabsmedarbejdere

COK tilbyder en uddannelse af den kommunale regnskabsmedarbejder, hvor du styrker dine kompetencer i takt med udviklingen i den kommunale økonomistyring. Til dig, der oplever, at dine regnskabsopgaver bliver mere og mere specialiserede, tilbyder vi regnskabsskolen, hvor du kan vælge enkelte kursusdage, der gør dig til ekspert inden for dit område.

COKs kommunale regnskabsskole

Som regnskabsmedarbejder har du ofte brug for en meget specialiseret viden om enkelte områder inden for kommunalt regnskab for at kunne imødekomme de krav, der stilles, til den daglige opgaveløsning. 

Derfor har vi i samarbejde med Deloitte udviklet COKs Kommunale Regnskabsskole, som indeholder en række selvstændige kursusdage inden for kommunalt regnskab. Du kan frit vælge mellem kursusdagene og deltage på lige netop dem, som giver dig ny viden og kompetencer om de områder inden for kommunernes regnskabspraksis, du arbejder med til dagligt.

COKs Kommunale Regnskabsskole indeholder i efteråret 2018 følgende kursusdage:

Hver kursusdag koster 2.995 kr. ekskl. moms, hvilket dækker undervisning, materialer og forplejning. Hvis I er tre deltagere, der tilmelder jer samme kursusdag, tilbydes en pakkepris på 7.995 kroner ekskl. moms.

Kursusdagene gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

På dagene vil der være oplæg, dialog, og mindre cases fra den kommunale praksis på området.  

Kursusdagene finder sted i COKs lokaler. Klik på de enkelte kursusdage i ovenstående oversigt og læs mere om tilmelding, tid og sted. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på COKs regnskabsdage!