Tilbud til kommunale regnskabsmedarbejdere

COK tilbyder en række kursusdage målrettet kommunale regnskabsmedarbejder, hvor du styrker dine kompetencer i takt med udviklingen i den kommunale økonomistyring. Kursusdagene er målrettet dig, der oplever, at dine regnskabsopgaver bliver mere og mere specialiserede, og giver dig mulighed for at vælge enkelte kursusdage, der gør dig til ekspert inden for dit område.

COKs regnskabskurser

Som regnskabsmedarbejder har du ofte brug for en meget specialiseret viden om enkelte områder inden for kommunalt regnskab for at kunne imødekomme de krav, der stilles, til den daglige opgaveløsning. 

Derfor har vi i samarbejde med Deloitte udviklet COKs regnskabskurser. Vælg netop de kursusdage, som giver dig ny viden og kompetencer om de områder inden for kommunernes regnskabspraksis, som du arbejder med til dagligt.

COKs regnskabskurser indeholder i 2019 følgende:

Hver kursusdag koster 3.100 kr. ekskl. moms, hvilket dækker undervisning, materialer og forplejning. Hvis I er tre deltagere, der tilmelder jer samme kursusdag, tilbydes en pakkepris på 8.300 kr. ekskl. moms.

Kursusdagene gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

På dagene vil der være oplæg, dialog, og mindre cases fra den kommunale praksis på området.  

Kursusdagene finder sted i COKs lokaler. Klik på de enkelte kursusdage i ovenstående oversigt og læs mere om tilmelding, tid og sted. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på COKs regnskabskurser!