COVID 19
Du kan trygt deltage på kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

COK har ansat ny leder til kommunikation og markedsføring

Charlotte Konow, tidligere kommunikationschef i VIVE, skal styrke formidlingen af COKs viden til ledere og medarbejdere i kommuner og regioner og være med til at fastholde centrets rolle som en stærk læringspartner for kommunerne.

Hvert år deltager mere end 20.000 ledere og medarbejdere fra kommuner og regioner i kurser, konferencer og kompetenceudvikling hos COK – Center for Offentlig Kompetenceudvikling Som ny leder af kommunikations- og markedsføringsteamet skal Charlotte Konow styrke kendskabet til COK og formidle COKs viden om udvikling og drift i den offentlige sektor. 

Hun er uddannet journalist og har tidligere bl.a. været kommunikationschef i VIVE og KORA. Stillingen i COK er nyoprettet, og områdechef Mette Tranevig ser frem til at opruste på kommunikationsfronten:
  
- Charlotte Konow kender det kommunale område indgående, og hun har solid erfaring med at formidle viden, så den kan blive omsat til praksis i den offentlige sektor.  Vi er glade for at få Charlotte med på holdet og ser frem til, at hun kan være med til at udvikle COKs kommunikation, så vi kan levere endnu mere relevant og nyttig viden til ledere og medarbejdere i kommuner og regioner, siger Mette Tranevig.

- Jeg brænder for at udvikle velfærdssamfundet og den offentlige sektor, og jeg tror på, at udviklingen sker ved at dygtiggøre medarbejdere og ledere. Dét er netop COKs mission, og jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at styrke COKs rolle som kommunernes foretrukne leverandør af ny viden og kompetencer, siger Charlotte Konow. 

Fire strategiske satsningsområder

COK er ejet af kommunerne og understøtter kommunernes drift og udvikling gennem kurser, konferencer og kompetenceudviklingsforløb for politikere, ledere og medarbejdere. I de kommende år vil COK især skærpe profilen på fire områder, som er helt centrale for kommunerne: 

  • Kompetent forvaltning
  • Solid økonomistyring 
  • Handlekraftig ledelse
  • Stærkt politisk lederskab.

- Vi arbejder helhedsorienteret med kompetenceudvikling på tværs af professioner og sektorer, og vi er optagede af at styrke vores samarbejde både med faglige og offentlige organisationer og med specialister og praktikere i kommunerne. Charlotte Konow skal være med til at udvikle nye partnerskaber og sikre, at den offentlige sektor får ny viden og nye kompetencer i en form, der er skræddersyet til de aktuelle behov, siger Mette Tranevig. 
    
Charlotte Konow er tiltrådt den 1. august og får base i COKs kontor i Herlev. Connect med Charlotte på LinkedIn