Chef i Teknik og Miljø – en ledelseskonference for hele ledergruppen

Tradition og fornyelse: Chef i Teknik og Miljø har været afholdt i mere end 20 år. Konferencen har over tid forandret sig til den form, den har i dag med fokus på ”Ledelse til alle tider – alle tiders ledelse”.

Gennem de 20 år har Chef i Teknik og Miljø taget mange forskellige temaer op, blandt andet:

  • Ledelse af digitaliseringsprocesser – kunsten af kunne noget sammen (2016)
     
  • Ledelse i bevægelse og bevægende ledelse (2013)
     
  • Kerneopgaver og værdiskabelse (2014)
     
  • Lederskabets perspektiver og udfordringer (2009)


På konferencen kredser vi konstant om temaer, som er udtryk for ledelsesdilemmaer inden for teknik og miljø. Det kan for eksempel være forholdet mellem myndighedsudøvelse og samskabelse, balancen mellem tillid og kontrol, forandringer over for tilpassede forstyrrelser og forholdet mellem det personlige lederskab og det for personlige lederskab.   

I 2018 er temaet for Chef i Teknik og Miljø det meningsskabende lederskab – også når ledelse måske ikke giver mening.

Traditionen tro afholdes konferencen over to dage i marts, hvor der er mulighed for at komme allerede dagen før til fælles netværksmiddag og samvær med kollegaer fra hele landet. 

Selve konferencen giver – udover stof til eftertanke, tilpassede forstyrrelser og en opdatering på de nyeste trends – en fantastisk mulighed for hele chefgruppen i teknik og miljø til at samles om ledelse som kerneopgave. En tidslomme med masser af gode indlæg, diskussioner og debat – og frem for alt tid til at tale og reflektere sammen. En luksus, der ikke altid findes i hverdagen.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til Chef i Teknik og Miljø 2018!

Vil du vide mere?