COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Borgerservice 2020 - online event

Borgerservice 2020 er digital! COK og KL inviterer, i samarbejde med Borgerservice Danmark, til årets vigtigste konference om borgerservice. I år afholder vi konferencen som et online event.

KL, COK, Borgerservice Danmark

Borgerserviceopgaven har skiftet karakter. Fra at være den åbne dør ind til kommunen og den offentlige sektor, skæres der i stigende omfang på åbningstiden. Borgerne bruger selvbetjeningsløsninger og bestiller tid. Det offentlige sender digital post, og vores NemID er på det nærmeste blevet vores nøgle til det meste af vores tilværelse. 

Men hvordan bliver vores data behandlet? Kan vi bevare tilliden til, at vores oplysninger bliver behandlet korrekt? Og hvorfor er det, at de arbejdsgange, som digitaliseringen har overflødiggjort, er blevet erstattet af nye? Og hvad med de 9% af borgerne, som på ingen måde er digitale? Hvem skal være der for dem? 

De lukkede døre stiller krav til, at borgerne kan navigere på tværs af det offentlige – en problemstilling som især blev debatteret, da vi tog de første spadestik til Udbetaling Danmark. 10 år er gået, og Sekretariatschef, Rasmus Edelberg, har været med på hele rejsen. Rasmus giver sit bud på, hvad fremtiden bringer.

Som sædvanlig er der gode folk fra nær og fjern, som I kan møde på konferencens sessioner. Her er der mulighed for at komme helt tæt på den kommunale hverdag. 
 

Tilmeldingsfrist den 10. september 2020. Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er ledige pladser.