Borgerservice 2019

Sidste år deltog mere end 190 chefer og medarbejdere på borgerservicekonferencen. Vil du også med?

Hotel Nyborg Strand den 6. maj 2019

Kommunernes budgetter er som altid udfordrede. Spareøvelserne er blevet hverdag, og der leanes og trimmes løbende på organisationen. Og ind imellem kan det virke, som om der er lagt fra Christiansborg til den kommunale virkelighed.

Et stigende pres på ressourcerne har dog også betydet en høj grad af nytænkning – og her er Borgerservice gået i front.

 

På denne konference får du Mogensens & Kristiansens bud på, hvordan den storpolitiske scene er i forhold til samarbejdet mellem Christiansborg og den kommunale sektor. 

Morten Mandøe, cheføkonom i KL, kommer med bud på, hvilke udfordringer, kommunerne står overfor, når der fortsat skal ydes en god og personlig service over borgere med særlige behov.

Lotte Bøgh Andersen, professor og leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, sætter spot på fremtidens offentlige ledelse efter ledelseskommisionen: Hvad kan vi selv gøre og hvordan ændrer rammerne sig?

Du kan lade dig inspirere af kolleger, som har tænkt gode, kommunale tanker om måden at møde borgeren på. Du kan debattere udfordringer og dilemmaer i borgerservice med dine kollegaer, høre om brug af animation i kommunikationen med borgeren og hvordan '3-meter reglen' kan inspirere til god service… Og ikke mindst: Sidste ny om skat og opkrævning. Vi satser på gode nyheder!!

Vi runder dagen af med Torben Wiese, foredragsholder og forfatter, der vil gøre os klogere på vaner og forandringer i Borgerservice - og på hvorfor man skal bøje fisken mens den er frisk.

Indimellem er der rig mulighed for netværk med gode kollegaer og for at få en snak med udstillerne. 

Vi glæder os til at se jer.