NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Ledelses- og organisationsudvikling

Som kommunal leder på det specialiserede børneområde skal du stå i spidsen for at implementere Børnene Først. Det er en forandring, der drives af en national dagsorden, som du forventes at løfte og implementere på din arbejdsplads i samarbejde med ledelseskollegaer og medarbejdere. Ændringerne i aftalegrundlaget er vidtfavnende, og det kræver ledelsesmæssig refleksion og handlekraft.  

I Komponent tilbyder vi to spor i ledelses- og organisationsudvikling:

Analyser 

Vi tilbyder at give kommunerne et billede af deres styring og reelle praksis ved brug af forskellige analysegreb. Det giver et grundlag for anbefalinger og videre udvikling.  

Analyser på det specialiserede børn og ungeområde

Oplever I udfordringer med at holde budgetterne, og er der ikke åbenlyse forklaringer? Komponent tilbyder skarpe analyser med fokus på de udgiftsdrivende faktorer, mulige råderum og handlemuligheder.

Se detaljer
Gem som favorit
Afhold forløbet på din arbejdsplads

Lederudvikling 

Vi er aktuelt i gang med at designe et aktionslæringsforløb, som vil støtte jer midt i en stor forandringsproces. Du er meget velkommen til at komme med input til faglige temaer, vi skal tage op i forløbet, ligesom du allerede nu kan tilkendegive dit ønske om at deltage i lederudviklingsforløbet. Kontakt os for at høre mere.

Kontakt