NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Børnene Først: Faglig og økonomisk styring samt sociale investeringer - webinar 3

Ønsker du at få de indledende perspektiver på faglig og økonomisk styring samt et blik på sociale investeringer ifm. Børnene Først?

På det tredje og sidste webinar i Komponents webinarrække om Børnene Først vil vi tage fat i faglig og økonomisk styring og dette med et fokus på de elementer i aftaleteksten, som der skal være en særlig opmærksomhed på og som kan få betydning for styringen.

For hvilken betydning vil det have økonomisk, hvis der skal arbejdes med flere anbringelser? Eller hvis man vil øge forebyggelse med ønsket om en større effekt?

Centerchef i Komponent Peter Bogh sætter fokus på udspillets mulige betydning for jeres budget i kommunen med fokus på budgettiltag og gennemslagsberegninger.

Derudover får vi besøg af Ph.d. Karsten Bjerre, der gennem en mangeårig periode har beskæftiget sig med børneområdet og sociale investeringer - her vil han give en introduktion til arbejdet med sociale investeringer og præsentere visitationsovervejelser, der kan gøres, såfremt der skal arbejdet med et bedre match - samt overvejelsen kommune kan gøre, såfremt der tænkes i at lave sociale investeringer.

Undervisere/ Oplægsholdere

Kontaktpersoner fra Komponent - Kommunernes Udviklingscenter:
Chefkonsulent Anne Rovsing
Chefkonsulent Lene Hausted

Målgruppe

Målgruppen er ledere og socialrådgivere.

Kursusdatoer
  • Online
    07.12.2021 kl. 13:00 - kl. 15:00
Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Datoer
Online
07.12.2021 kl. 13:00 - kl. 15:00
Pris: 200 kr.
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning og materialer. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb Individuel tilmelding Pris pr. Webinar = 200 kr. Pris ved deltagelse i alle tre = 500 kr. Kommune abonnement Pris pr webinar = 1.000 kr. Pris ved alle tre webinarer = 2.500 kr.
Tilmeldingsfrist22.11.2021. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag