NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Barnets Lov og børneperspektivet - webinar 1

Er du nysgerrig på hvilke lovændringer Børnene Først medfører og hvilke intentioner der ligger bag? Vil du blive klogere på inddragelse af børneperspektiver?

Det første webinar i Komponents webinarrække om Børnene Først har til hensigt at give dig en indføring i lovændringerne samt intentionerne bag loven ud fra den viden, vi har på det aktuelle tidspunkt.

Hvad er intentionen bag bedre og tidligere indsats for udsatte børn og familier? Hvilke rettigheder før børnene? Og hvordan skal vi skabe bedre kvalitet i anbringelserne?

Vi sætter herefter fokus på Videnscentret om børneinddragelse og udsatte børns arbejde med børneinddragelse samt får inspiration til, hvordan vi allerede nu kan arbejde mod bedre børneinddragelse i praksis.

Komponent har inviteres jurist Anita Klindt ind til at holde det første oplæg om lovændringerne og intentionerne bag Børnene Først. Herefter har vi fornøjelsen af at lytte til fuldmægtig Izabella Hatt, Socialstyrelsen og Kirsten Gråkjær, specialkonsulent, Børns Vilkår.

Undervisere/ Oplægsholdere

Kontaktpersoner fra Komponent - Kommunernes Udviklingscenter:
Chefkonsulent Anne Rovsing
Chefkonsulent Lene Hausted

Målgruppe

Målgruppen er ledere og socialrådgivere.

Kursusdatoer
  • Online
    26.10.2021 kl. 13:00 - kl. 15:00
Når du vælger startdato og sted opdateres pris, informationer og tilmeldingslink automatisk.
Datoer
Online
26.10.2021 kl. 13:00 - kl. 15:00
Pris: 200 kr.
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning og materialer. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb Individuel tilmelding Pris pr. Webinar = 200 kr. Pris ved deltagelse i alle tre = 500 kr. Kommune abonnement Pris pr webinar = 1.000 kr. Pris ved alle tre webinarer = 2.500 kr.
Tilmeldingsfrist10.10.2021. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag