NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Adgangskrav og optagelse

Der er en række formelle adgangskrav for at blive optaget på modulerne:

•    Du skal arbejde som alkoholbehandler i en offentlig ambulant alkoholbehandling
•    Du skal som minimum have en mellemlang videregående uddannelse indenfor det sociale-, sundhedsfaglige eller pædagogiske område
•    Du skal primært arbejde med alkoholproblematikker (ikke udelukkende stofbehandling)
•    Du skal havde deltaget på Basismodulet, før du kan deltage på de tre andre moduler (dette gælder også, selvom du har længerevarende erfaring som alkoholbehandler)

Som alkoholbehandler skal du primært arbejde med voksne, så hvis du kun arbejder med unge, er du heller ikke en del af målgruppen og kan ikke deltage. Som leder er du ikke i målgruppen og kan derfor ikke deltage.

Når du har udfyldt ansøgningsblanketten, modtager du en kvittering på e-mail for din ansøgning om optagelse. Efter ansøgningsfristen, som ligger ca. 6 uger før modulets start, behandler vi din ansøgning, og en uges tid efter ansøgningsfristens udløb, får du besked, om du er optaget på det ønskede modul.

Der kan søges om merit, hvis du tidligere har gennemført forløb hos COK/Komponent.
Hvis du f.eks. tidligere har gennemført ”Grunduddannelse for alkoholbehandlere i offentlig ambulant alkoholbehandling” (2008-2016) kan du søge om merit for ”Basismodul i offentlig ambulant alkoholbehandling”. Ønsker du merit bedes du kontakte os direkte.

Vi tilstræber, at der er en ligelig fordeling imellem kommuner på holdene. Vi forbeholder os derfor retten til at begrænse antallet af optagede fra samme kommune.

Kontakt