COVID 19
Sådan afholder COK kurser, uddannelser og konferencer
Se retningslinjer og forholdsregler her

Adgangskrav og optagelse

Der er en række formelle adgangskrav for at blive optaget på modulerne:

•    Du skal arbejde som alkoholbehandler i en offentlig ambulant alkoholbehandling
•    Du skal som minimum have en mellemlang videregående uddannelse indenfor det sociale-, sundhedsfaglige eller pædagogiske område
•    Du skal primært arbejde med alkoholproblematikker (ikke udelukkende stofbehandling)
•    Du skal havde deltaget på Basismodulet, før du kan deltage på de tre andre moduler (dette gælder også, selvom du har længerevarende erfaring som alkoholbehandler)

Tidligere har der været krav om mere eller mindre erfaring på området. Dette er ikke krav længere, og hvis du lever op til de foregående adgangskrav kan du deltage på modulerne.

Som alkoholbehandler skal du primært arbejde med voksne, så hvis du kun arbejder med unge, er du heller ikke en del af målgruppen og kan ikke deltage. Som leder er du ikke i målgruppen og kan derfor ikke deltage.

Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten modtager du en kvittering på e-mail for din ansøgning om optagelse. Efter ansøgningsfristen, som ligger ca. én måned før modulets start, behandler vi din ansøgning, og så snart som muligt får du svar, om du er optaget på det ønskede modul.

Der kan søges om merit, hvis du tidligere har gennemført forløb hos COK.
Hvis du f.eks. tidligere har gennemført ”Grunduddannelse for alkoholbehandlere i offentlig ambulant alkoholbehandling” (2008-2016) kan du søge om merit for ”Basismodul i offentlig ambulant alkoholbehandling”. Ønsker du merit bedes du kontakte os direkte.

Vi kan ikke tilbyde dispensation for fx gennemført basismodul på baggrund af lang erfaring på området, anden efteruddannelse eller lignende.

Vi tilstræber, at der er en ligelig fordeling imellem kommuner på holdene. Vi forbeholder os derfor retten til at begrænse antallet af optagede fra samme kommune.

Kontakt