Målgruppe

Akademikere i kommunen.

Gem som favorit

Akademiker i en kommune - Modul 1: Rollen, rammerne og reglerne

Få omsat din nye viden til handlinger i den kommunale praksis

Dette er første modul på kompetenceudviklingsforløbet Akademiker i en kommune Forløbet består af to moduler, der kan tages samlet eller hvor for sig. Ved samtidig tilmelding til begge moduler, får I en rabat på 1.500 kr.

Læs mere om det samlede forløb >>

Udbytte Modul 1 – rollen, rammerne og reglerne

  • Du får grundig indsigt i, forståelse for og færdigheder i at begå dig i de organisatoriske rammer for kommunen, herunder udvalgsstrukturen, MED-udvalgssystemet, processer, drift og budgetprocessen, også på tværs af forvaltninger.
  • Du får viden om politisk betjening, herunder krav til sagsfremstillinger og tværorganisatorisk opgaveløsning med udgangspunkt i politiske beslutninger.
  • Du får nødvendig viden om grundlæggende forvaltningsretlige principper og offentlighedsloven, herunder færdigheder i at arbejde med journaliseringspligten, reglerne for aktindsigt og notatpligt.
  • Du kommer hjem med konkrete værktøjer til, hvordan du er selvledende, kan planlægge dine arbejdsopgaver og prioritere din tid, så du er en effektiv og dygtig medarbejder.
  • Du møder AC’ere fra andre kommuner, får mulighed for at sparre om konkrete problemstillinger og udvide dit personlige og professionelle netværk, som du kan trække på fremover.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er