Målgruppe

Akademikere i kommunen.

Kursusdatoer
  • HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart
    Akademiker i en kommune - Modul 1: Rollen, rammerne og reglerne
    10.10.2019 kl. 09:30 - 11.10.2019 kl. 15:45
Datoer
HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart
Akademiker i en kommune - Modul 1: Rollen, rammerne og reglerne
10.10.2019 kl. 09:30 - 11.10.2019 kl. 15:45
Pris: 8.700 kr.
Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, overnatning og forplejning. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende, efter tilmeldingsfristens udløb.
Tilmeldingsfrist10.09.2019. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Forløb tilpasset arbejdspladsen
Gem som favorit

Akademiker i en kommune - Modul 1: Rollen, rammerne og reglerne

Få omsat din nye viden til handlinger i den kommunale praksis

Dette er første modul på kompetenceudviklingsforløbet Akademiker i en kommune Forløbet består af to moduler, der kan tages samlet eller hvor for sig. Ved samtidig tilmelding til begge moduler, får I en rabat på 1.500 kr.

Læs mere om det samlede forløb >>

Udbytte Modul 1 – rollen, rammerne og reglerne

  • Du får grundig indsigt i, forståelse for og færdigheder i at begå dig i de organisatoriske rammer for kommunen, herunder udvalgsstrukturen, MED-udvalgssystemet, processer, drift og budgetprocessen, også på tværs af forvaltninger.
  • Du får viden om politisk betjening, herunder krav til sagsfremstillinger og tværorganisatorisk opgaveløsning med udgangspunkt i politiske beslutninger.
  • Du får nødvendig viden om grundlæggende forvaltningsretlige principper og offentlighedsloven, herunder færdigheder i at arbejde med journaliseringspligten, reglerne for aktindsigt og notatpligt.
  • Du kommer hjem med konkrete værktøjer til, hvordan du er selvledende, kan planlægge dine arbejdsopgaver og prioritere din tid, så du er en effektiv og dygtig medarbejder.
  • Du møder AC’ere fra andre kommuner, får mulighed for at sparre om konkrete problemstillinger og udvide dit personlige og professionelle netværk, som du kan trække på fremover.

Vil du vide mere?

Spørg en COK'er