Fra akademi- til diplomniveau

Er du administrativ medarbejder, og er du i gang med eller har afsluttet en akademiuddannelse som fx. Kommunomuddannelsen, har du mulighed for at videreuddanne dig med en diplomuddannelse.

Diplomuddannelsen i Offentlig Forvaltning og Administration er for mange den naturlige overbygning på en Kommunomuddannelse på akademiniveau. På denne side finder du en række tilbud, som COK udbyder i et samarbejde med UCSJ og UCN Act2learn. 


To moduler om projektledelse og økonomistyring

COK og UCSJ samarbejder om at udbrede kendskabet til Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration - som nu udbydes som særligt tilrettelagte forløb i COK Herlev.

I efteråret kan du tilmelde dig følgende to moduler:

Har du spørgsmål til modulerne, så tøv ikke med at kontakte os i COK eller konsulent Ditte Vestergaard fra UCSJ på dive@ucsj.dk. 

Læs mere om Diplomuddannelsen i Offentlig Forvaltning og Administration >>


Springbræt til diplom - Studieteknik til større udbytte

COK og UCN Act2learn tilbyder et kursus for dig, der ønsker at komme i gang med en diplomuddannelse i offentlig administration eller ledelse, og som mangler værktøjerne til at gøre studierne nemmere og bedre. Du lærer teknikker, der giver dig det bedste udgangspunkt for at komme godt i gang med dit uddannelsesforløb. Dernæst får du et overblik over det teoretiske grundlag i uddannelsen og konkrete studietekniske værktøjer. Du bliver også introduceret til, hvad en diplomuddannelse kræver af dig, og så lærer du, hvordan du som studerende får det bedste udbytte.