Fra akademi- til diplomniveau

Er du administrativ medarbejder, og er du i gang med eller har afsluttet en akademiuddannelse som fx. Kommunomuddannelsen, har du mulighed for at videreuddanne dig med en diplomuddannelse.

COK udbyder tre moduler fra Den Offentlige Lederuddannelse (DOL), målrettet fremtidens administrative medarbejdere. Pensum er det samme, men modulerne henvender sig specielt til dig som til dagligt oplever at skulle navigere i en gråzone mellem medarbejderrollen og det at være tildelt et større ledelsesansvar på en række områder.

Her kan du altså tage kompetencegivende diplommoduler, hvor du får  ledelsesmæssig teori, værktøjer og sparring sammen med andre administrative medarbejdere i samme situation som dig.

Ledere uden formelt personaleansvar - fremtidens administrative medarbejder

Projektledelse - fremtidens administrative medarbejder

 

Går din interesse i retning af Diplomuddannelsen i offentlig administration og forvaltning, så samarbejder COK med udbydere af uddannelsen flere forskellige steder i landet og kan bl.a. tilbyde uddannelsens moduler som rekvirerede forløb.

Nyhedsbrev: Hold dig fagligt opdateret og få information om relevante kurser, uddannelser, konferencer og events ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev