Fra akademi- til diplomniveau

Er du administrativ medarbejder, og er du i gang med eller har afsluttet en akademiuddannelse som fx. Kommunomuddannelsen, har du mulighed for at videreuddanne dig med en diplomuddannelse.

Diplomuddannelsen i Offentlig Forvaltning og Administration er for mange den naturlige overbygning på en Kommunomuddannelse på akademiniveau. På denne side finder du en række tilbud, som COK udbyder i et samarbejde med UCSJ og UCN Act2learn. 


To moduler om velfærdsinnovation og forvaltningsret

COK og UCSJ samarbejder om at udbrede kendskabet til Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration - som nu udbydes som særligt tilrettelagte forløb i COK Herlev.

I efteråret kan du tilmelde dig følgende to moduler:

Har du spørgsmål til modulerne, så tøv ikke med at kontakte os i COK eller konsulent Ditte Vestergaard fra UCSJ på dive@ucsj.dk. 

Læs mere om Diplomuddannelsen i Offentlig Forvaltning og Administration >>


Springbræt til diplom - Studieteknik til større udbytte

COK og UCN Act2learn tilbyder et kursus for dig, der ønsker at komme i gang med en diplomuddannelse i offentlig administration eller ledelse, og som mangler værktøjerne til at gøre studierne nemmere og bedre. Du lærer teknikker, der giver dig det bedste udgangspunkt for at komme godt i gang med dit uddannelsesforløb. Dernæst får du et overblik over det teoretiske grundlag i uddannelsen og konkrete studietekniske værktøjer. Du bliver også introduceret til, hvad en diplomuddannelse kræver af dig, og så lærer du, hvordan du som studerende får det bedste udbytte.

Springbræt til diplom - Studieteknik til større udbytte

med "Springbræt til diplom" giver UCN Act2learn og COK dig den bedste start på og et større udbytte af din diplomuddannelse

Se detaljer
Gem som favorit