NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Afslutningskonference om den sunde kultur i ældreplejen (webinar)

Indhold

Som afslutning på forårets webinarer om den sunde kultur på ældreområdet med psykolog Dorthe Birkmose samler vi nu op på erfaringerne og lægger op til fælles refleksion. Flere end 350 kommunale ledere og chefer fra mere end 25 kommuner deltog i webinarerne. Afslutningswebinaret skal give inspiration til at fortsætte arbejdet lokalt eller være startskuddet, hvis du som leder eller chef på ældreområdet skal i gang med et udviklingsforløb.

På afslutningswebinaret ser vi tilbage på det, der startede det hele - sagerne fra Aarhus og Randers. Vi har inviteret én af de helt centrale personer i sagen fra Aarhus Kommune, direktør Hosea Dutschke til at give os sin ledelsesfortælling og sine råd til, hvordan man kan arbejde med sund kultur i ældreplejen.

Vi skal også se nærmere på de lokale tiltag, der er blevet taget i i forlængelse af KL og Komponents webinarrække - hvordan arbejder kommunerne konkret med fastholdelse af den sunde kultur, og hvordan kan vi inspirere hinanden?

Tilrettelæggelse

Webinaret vil bestå af en veksling mellem oplæg, interview og drøftelser i plenum.

Målgruppe

Deltagere (chefer og ledere på ældreområdet) på KL og Komponents webinarrække samt interesserede direktører, chefer og ledere på ældreområdet. Konsulenter, som arbejder med ledelsesudvikling på ældreområdet er også velkomne.

Prisen er ekskl. moms. Tilmeldingen er bindende, efter tilmeldingsfristens udløb.
Gem som favorit

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag