Effektbaseret styring af folkeskolen

Kom til inspirationsdag og få viden om fremtidens distriktsbaserede tildelingsmodeller på folkeskoleområdet. Bliv inspireret af de nyeste erfaringer med effektbaseret styring i danske kommuner.

Se detaljer

Skoleledelsesseminar

Arbejd med strategisk planlægning af hvordan I kan anvende data systematisk hos jer, og få styrket skoleledelsen i at lede professionelle læringsfællesskaber.

Se detaljer

Uddannelse til konsulent i læringsledelse på 0-18 års området

Skoler og institutioner skal ikke stå alene med opgaven at løfte alle børns læring, udvikling og trivsel – her er konsulenter og ressourcepersoner er en afgørende ressource.

Se detaljer

Folkeskolen - den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling

Et kursus der udbydes i samarbejde med Landsforeningen for skolesekretærer.

Se detaljer

Teamkoordinatoruddannelsen

Er du teamkoordinator i folkeskolen? Bliv rustet til at stå i spidsen for teamets arbejde og udvikling med denne uddannelse i fem moduler, der fokuserer på skolens professionelle læringsfællesskaber.

Se detaljer

Inkluderende læringsmiljøer i folkeskolen

Konference om inkluderende læringsmiljøer i folkeskolen. Oplev bl.a. den norske professor Terje Manger og andre give deres bud på, hvordan skoleledelser bedst understøtter inkluderende læringsmiljøer.

Se detaljer

Ressourcestyring i folkeskolen med et ledelsesperspektiv

Afskaffelsen af tjenestetidsreglerne, skolereform, inklusion – der er mange grunde til, at økonomistyringen på skoleområdet er udfordret for tiden.

Se detaljer

Økonomi for decentrale ledere

På 4 dage får du viden og værktøjer, der medvirker til, at du som leder i endnu større udstrækning kan tænke økonomiarbejdet ind som et aktivt ledelsesværktøj til at nå dine faglige mål.

Se detaljer

Juridisk ABC for ledere i folkeskolen

På dette kursus sætter vi fokus på de juridiske spilleregler for skolelederen som myndighedsperson og personaleleder.

Se detaljer