Grundlæggende ledelse

COKs grundlæggende lederkurser og uddannelser er korte intense forløb for dig, som ønsker at blive klædt på til ledelse i praksis – uden at skulle læse stakkevis af bøger eller gå til eksamen. Derfor er disse forløb både målrettet dig, der er nyudnævnt leder, og som ønsker at blive mere tydelig på din rolle som leder - og dig, der er en mere erfaren leder, men som ønsker et fornyet blik på eget lederskab.
 
I COK ser vi skiftet fra medarbejder til leder som et radikalt skift i arbejdslivet. Det er afgørende, at man som organisation arbejder med at udvikle og fastholde ledertalenter, hvis man vil sikre en succesfuld transition og dermed fremtidens ledere. Vi tilbyder derfor både lederafklaringsforløb og grundlæggende ledelsesforløb.
 
Som deltager på forløbene får du stillet et professionelt læringsrum til rådighed, hvor du får mulighed for at få sat ord og tanker på dit lederskab og perspektiveret det ind i det mind-set, som gælder for offentlige ledere i dag.
 
Samtidig giver vi dig mulighed for gennem forskelige praksisøvelser at afprøve, hvordan dit lederskab virker i praksis. De nye værktøjer, du præsenteres for, vil give dig en dybere indsigt i, hvordan dit samspil påvirker dine medarbejdere – og ny viden om, hvordan du vil kunne øge dit teams værdiskabelse med afsæt i kerneopgaven.

Den Offentlige Projektlederuddannelse®

Dygtige projektledere er et vigtigt fundament for fortsat udvikling og innovation i den offentlige sektor.

Se detaljer

Entreprenørledelse i 1. række

Et uddannelsesforløb for sjakbajser, team- og holdledere o.lign.

Se detaljer

Kommunal Entreprenørledelse

Professionelt lederskab med afsæt i din personlighed og dig som leder i samspil med dine medarbejdere.

Se detaljer

Hvordan forbedrer du effektivitet og trivsel - samtidig? Rekvireret hold

Medarbejdere, der har mulighed for at være effektive og skabe værdi i dagligdagen trives bedre, viser ny forskning. Rekvirer en temadag hjem til din kommune og hør, hvordan du skaber både effektivitet og trivsel på arbejdspladsen.

Her får du nyeste viden om effektivitet og trivsel, en måling af trivsel og værdiskabelse i en afdeling eller sektion i din organisation og forslag til, hvordan leder og medarbejdere sammen identificerer konkrete initiativer, der forbedrer både effektivitet og trivsel.
Se detaljer

Grunduddannelse i ledelse

Et læringsrum for din konkrete ledelse i praksis
Se detaljer