Kattegat 2018

Kom godt i gang med kommunalpolitik – et intensivt kursus for nyvalgte politikere. Reserver pladser til din kommune nu!

Til november er der kommunalvalg, og 1. januar 2018 tager nye kommunalbestyrelser fat på de næste fire års politiske arbejde.

Traditionen tro udbyder COK de populære Kattegat-kurser, hvor nyvalgte introduceres til opgaven som kommunalpolitiker og de centrale forvaltningsbestemmelser, og får mulighed for at videndele og etablere netværk på tværs af kommuner.  

Kattegat-kurset har i mere end 40 år været en central del af de nyvalgtes introduktion til arbejdet som kommunalpolitiker, og i 2014 deltog 3/4 af alle de nyvalgte på forløbet. 

COK er i gang med at forberede Kattegat 2018, men I kan allerede nu reservere pladser på den dato, der passer bedst ind i kommunens øvrige introduktionsprogram.

Kattegat 2018

Kom godt fra start som ny i kommunalbestyrelsen

Se detaljer

Flere forløb for kommunalpolitikere

disse sider finder du løbende informationer om COKs øvrige tilbud til kommunalpolitikere i den kommende valgperiode, så også disse kan tænkes sammen med kommunens egne forløb. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage information om nye kurser og aktiviteter. 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til Kattegat-kurserne eller COKs øvrige forløb for kommunalpolitikere, er du velkommen til at kontakte os!