Job i COK

COK er en arbejdsplads med gode kolleger, højt til loftet og plads til nytænkning. Vi har fokus på faglighed, kvalitet og videndeling. Som medarbejder i COK kan du komme til at sætte dit fingeraftryk på læring og udvikling i den offentlige sektor.

Genopslag: Chef i COK

Til vores kontor i Aarhus søger vi en afdelingschef, der er stærk på strategisk ledelse, kan arbejde forretningsorienteret og har flere års dokumenteret ledelseserfaring.

Som afdelingschef vil du få ansvar for at sikre og videreudvikle COKs forretning inden for bl.a. økonomi og styring, organisationsudvikling samt teknik og miljø. Du vil desuden blive ansvarlig for COKs tilbud til offentlige ledere og kommunalpolitikere, ligesom du vil varetage tværgående opgaver som f.eks. udvikling af nye læringsformer.

Ansøgningsfrist 31.03.17 kl. 9.00 Læs mere herBliv en del af COKs undervisningsnetværk

Ønsker du at supplere dit daglige arbejde med et job som underviser i COK? I COK er vi altid interesserede i at udbygge vores netværk af praktikere, undervisere og eksterne konsulenter i de danske kommuner. Vi lægger vægt på, at du som underviser har en kommunal baggrund, har gode formidlingsevner og har lyst til at undervise vores mange studerende. Lige nu søger vi undervisere til Kommunomuddannelsen og til specifikke fagområder som fx ejendomsbeskatning, vielser, økonomistyring, udbudsret, socialret, familieret og udsatte børn og unge.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen som underviser på Kommunomuddannelsen, kan du kontakte
Chefkonsulent Martin Nielsen T: 8779 6379 eller mn@cok.dk for undervisning på Sjælland.
Chefkonsulent Lene Mikkelsen T: 8779 6317 eller E: lmb@cok.dk for undervisning i Jylland og på Fyn.