It og digitalisering

Med den fælleskommunale rammearkitektur er kommunerne i gang med at skabe den bedst mulige sammenhæng mellem forvaltning og de it-systemer, der skal understøtte kommunens opgaver.

Samtidig betyder monopolbruddet, at markedspladsen for indkøb af it-systemer ændres markant. Kommunen får flere valgmuligheder, men også flere udfordringer på vejen mod bedre kommunal it.

Og endelig er der store ændringer på vej, når databeskyttelsesforordningen træder i kraft i juni 2018. Ændringer, som har konsekvenser for både indkøb, arkitektur og arbejdsgange samtidig med, at det juridiske grundlag skal være på plads. 

Kort sagt – der er nok at se til i kommunal it.

Sammen med KL’s kontor for arbejdsgange og it-arkitektur tilbyder vi kurser til dig, der arbejder med indkøb og administration af kommunale it-løsninger. Vi har også et kursus om gevinstrealisering for program-,projekt- og it-ansvarlige og et kursus, der sætter fokus på god kommunikation i digital transformation. Se kurserne nedenfor eller se alle COKs digitaliseringsforløb her

Styring af kontrakter på it-området - hvordan og hvorfor i lyset af Monopolbruddet

Skal Monopolbruddets gevinster realiseres, skal de kontrakter, kommunerne indgår med leverandørerne, gøre det muligt at udnytte den handlefrihed, som Monopolbruddet og Rammearkitekturen medfører.

Se detaljer

Udvalgte problemstillinger ved kommunale it-kontrakter

På dette kursus arbejder vi med udvalgte problemstillinger ved kommunale it-kontrakter, der vedrører køb af brugsrettigheder til it-løsninger.

Se detaljer

Gevinstrealisering

Monopolbruddet står for døren og mange kommuner ønsker at bruge lejligheden til at få kigget på arbejdsgange og organisering. Bliv klædt på til at forstå, analysere og fremme nødvendige forandringer.

Se detaljer

Få gennemslagskraft som kommunikatør i kommunens digitale transformation

Arbejd professionelt med kommunikationsrådgiverens viden og metoder. Se sammenhængene mellem kommune, digitalisering og kommunikation, og styrk din kommunes digitale transformation.

Se detaljer

Tlf. 8779 6300

Vil du vide mere?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til kurserne eller ønsker at hente forløbet hjem i egen organisation